Verdiep je met ons in de oplossingen voor het lab

Verdiep je met ons in de oplossingen voor het lab Door: Panasonic Industry

De testcapaciteit in laboratoria staat onder enorme druk. Apparatuur draait overuren, het risico op storingen en slijtage neemt toe. Tegelijkertijd is het juist nu zo belangrijk dat lab-personeel efficiënt z’n werk kan doen. Geconcentreerd, zonder enig oponthoud. Hoe zorgt een lab daarvoor?

Bij Panasonic Industry ondersteunen we de medische technologie waar dat kan. Dat doen we onder andere met een breed aanbod aan sensoren en ionizers. Bedoeld voor een feilloze handling van vloeistoffen en materialen in het lab. En uiteraard op maat, door niet zomaar te leveren maar eerst en vooral mee te denken over de optimale toepassing.

Maak verderop in deze special kennis met een paar van onze producten voor transport, detectie en analyse in het lab. En meld je alvast aan voor ons webinar over labautomatisering, die eind november gegeven wordt. Je ziet de laatste toepassingen, verdiept je met ons in de uitdagingen én mogelijke oplossingen en krijgt uiteraard alle ruimte voor jouw vragen. Hopelijk zien we je dan!

Team Panasonic Industry

Waar gaat het heen met het lab? Woon ons webinar bij!

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het vlak van labautomatisering? Wat speelt in de sector, waar is behoefte aan? En hoe springen wij daarop in? Tijdens het webinar Sensor oplossingen voor procesinvloeden als luchtinsluitingen en lekkage eind november, praten we graag verder met je over de toekomst van labautomatisering. Dat doen we in het bijzijn van onder anderen onze Duitse collega’s en productspecialisten Filip Tratar en Wolfgang Held, die vanuit hun expertise hun visie delen over de toekomst van het lab.

Met hun schets op de achtergrond tonen we je een aantal van onze producten voor labautomatisering, waaronder onze ionizers en (bubble) sensoren. Uiteraard gaan we ook in op jouw specifieke vragen. Meld je aan door een mail te sturen naar verkoop.pewswe@eu.panasonic.com en woon het webinar bij. Graag tot dan!

lab

Ontdek onze sensoren en ionizers voor labautomatisering

Meten, detecteren en controleren. Met onze sensoren voor diagnostiek en analyse ontgaat je niets en houd je zicht op elk proces. Maak bijvoorbeeld kennis met het gemak van onze BE-A optical bubble sensor, die luchtbellen waarneemt voordat vloeistoffen worden afgegeven. Ook detecteert de sensor de hoeveelheid vloeistof in een buis of beker. De BE-A is compact en verkrijgbaar in uitvoeringen voor slangen met een diameter van 2, 3 of 4 millimeter. Dat maakt ‘m breed inzetbaar. En wel zodanig, dat de sensor inmiddels ook z’n weg heeft gevonden buiten de medische wereld: zo ziet de BE-A in koffiezetapparaten of er nog voldoende melk is voor een kop cappuccino.

Weg met elektrische lading

Elektrostatische lading ontstaat waar wrijving plaatsvindt. Zo ook in het laboratorium, waar buisjes en bekers worden getransporteerd. Zijn die elektrisch geladen, dan heeft dat impact op de vloeistof. Die kan gaan reageren, wat leidt tot schommelingen in het hoogteniveau in de beker of buis. Een onwenselijke situatie, die je uitsluit met onze ER-X ionizer. Laat bekers en buizen transporteren langs de ER-X en elk object wordt via ionisatie ontdaan van z’n elektrische lading.

Meer weten?

De BE-A bubble sensor en ER-X ionizer behoren tot onze oplossingen voor de afgifte en het transport van vloeistoffen voor klinische diagnostiek. We gaan er verder op in tijdens het webinar eind november, maar wil je graag nu al meer informatie? Neem contact op met Ronald van Seters door een mail te sturen naar ronald.vanseters@eu.panasonic.com of bel +31-(0)499-37 27 27.