Vereenvoudig Smart Machines in Zware Toepassingen met de Nieuwe ArmorBlock I/O Modules

Vereenvoudig Smart Machines in Zware Toepassingen met de Nieuwe ArmorBlock I/O Modules Door: Routeco B.V.
December 16, 2019

Fabrikanten kunnen nu de ontwerp- en productiviteitsvoordelen van On-Machine I/O-modules realiseren op slimme machines die worden gebruikt in zware toepassingen. De nieuwe Allen-Bradley ArmorBlock I/O modules werken in een breed temperatuurbereik en bieden bescherming tot IP69K in toepassingen zoals auto's, materiaalverwerking, verpakking en lassen.

De nieuwe ArmorBlock I/O-opties kunnen overal op een machine worden gemonteerd voor kortere kabeltrajecten en lagere bedradingskosten. Ze maken gebruik van vernikkelde zinkgegoten behuizingen, hebben QuickConnect-functionaliteit en bieden diagnostiek in een EtherNet/IP-universeel digitaal I/O-blok om de inbedrijfstelling en probleemoplossingstijd te verkorten.

 

Drie IO-Link hubblokken helpen de complexiteit van het ontwerp te verminderen door meer apparaten door de IO-Link master te laten lopen. En een M12 L-gecodeerde voedingsconnector op geselecteerde blokken ondersteunt een hogere stroomsterkte, waardoor meer blokken in serie geschakeld kunnen worden en de bedradings- en installatiekosten lager uitvallen.

Voor bedrijven met aparte I/O-blokken voor digitale in- en uitgang zijn de ArmorBlock I/O-modules een ideale keuze. Ze bieden 16-kanaals zelfconfigureerbare digitale I/O met flexibiliteit om te worden gebruikt als de digitale ingang of uitgang, afhankelijk van de behoeften van de toepassing.

 

 

Click to download image.

Allen-Bradley, ArmorBlock and On-Machine are trademarks of Rockwell Automation Inc.
EtherNet/IP is trademark of ODVA, Inc.
Trademarks not belonging to Rockwell Automation are property of their respective companies