World of Automation is hét automatiseringstrefpunt

WoTs logo

De 88 exposanten van de World of Automation bieden u onmiskenbaar hét automatiseringstrefpunt van de Benelux aan. In hal 8 (Process Automation) vindt u voornamelijk procesapparatuur en instrumentatiespecialisten en in hal 11 (Factory Automation) kunt u terecht voor discrete machinebouwcomponenten, systemen en integratie. Naast vele trouwe deelnemers is er ook een aantal wereldspelers die in 2018 (op)nieuw acte de présence geven op de World of Automation.

In het najaar wordt het hallencomplex van de Jaarbeurs door alle standbouwers van de exposanten weer omgetoverd tot een feest der techniek. U kunt er productinnovaties ervaren en persoonlijk spreken met de belangrijkste spelers in de markt. De World of Automation geeft u op een laagdrempelige manier de kans om een collectief consult voor uw probleem te krijgen of om ideeën over automatisering te toetsen.

Meerdere werelden

De aanbieders en integratoren van automatisering voor machinebouw, OEM’ers en diverse industriële eindgebruikers verenigen zich in de World of Automation. Maar automatisering strekt zich ook uit over de World of Laboratory waar het voor laboratoria in de praktijk blijkt dat er op automatiseringsvlak nog een wereld te winnen valt. De WoTS verbindt ook andere werelden, immers zonder aandrijving (World of Motion & Drives), elektronica (World of Electronics) of complete installaties (Industrial Processing) valt er niets te automatiseren.

Meld u zich nu alvast aan voor een bezoek of reserveer de data in uw agenda.