Beurzen

FHI organiseert ieder jaar een vakbeurs, in de even jaren is het de beurs World of Technology & Science (voorheen HET Instrument) en in de oneven jaren de beurs Electronics & Automation. Beide beurzen vinden centraal in Nederland plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

wots_webbanner_753x90World of Technology & Science vindt zijn oorsprong uit de beurs HET Instrument en de beurs Industrial Automation & Drives. In 2012 is door de samenwerking tussen de brancheverenigingen FHI en FEDA een vernieuwingsslag voor de technologische en wetenschappelijke beurs gestart. Deze beurs brengt de werelden van Industriële Automatisering, Laboratorium Technologie, Aandrijftechniek en Industriële Elektronica voor vier dagen samen. De beursdagen staan vol van informatie-uitwisseling via het boeiende conferentieprogramma, de technologische stands, interactieve beursprojecten, hightech paviljoens en innovatieve ontwikkelingen. De eerste editie was een groot succes en zal in de komende even jaren worden voortgezet.

Meer informatie over deze beurs is te vinden op www.wots.nl.

ea2015_webbanner_753x90Electronics & Automation is een beurs met een specialistisch karakter door de focus op Industriële Electronica. Alle facetten binnen de elektronica worden belicht; van het ontwerpen op component-niveau, hardware samenstelling, software programmering, productieapparatuur tot aan het testen en meten. In drie dagen worden kennis en kunde gedeeld, via de live-productielijn, het brede aanbod aan stands, de actuele seminars en tech-gadgets.

Voor meer informatie, zie www.eabeurs.nl.

Vanwege het hoge financiële risico en om de gezamenlijke belangen optimaal te kunnen behartigen zijn de beursactiviteiten financieel en organisatorisch geconsolideerd in de federatie. De beide vakbeurzen World of Technology & Science (HET Instrument) en Electronics & Automation, worden volledig voor rekening en risico van FHI georganiseerd.