Hoe gaat het in z’n werk?

Je meldt jezelf aan voor de Paneelbouw online kennisdag via deze pagina. Na je registratie ontvang je een e-mail met de aanmeldbuttons voor de diverse webinars. Per webinar dien je jezelf apart aan te melden. Je bekijkt dus alleen die onderwerpen die voor jou interessant zijn! Per webinar ontvang je een aparte kijkerslink in je inbox (of spambox). Je hebt geen specifieke software nodig: een stabiele internetverbinding is voldoende.

Er is voldoende mogelijkheid voor interactie met de spreker. Je kunt je vragen stellen in de chat. Is er tijdens het webinar geen tijd om antwoord te geven? Dan ontvang je de antwoorden later per mail. Doe voor meer interactie ook mee aan de polls die langskomen tijdens de webinars!

Ben je wel geïnteresseerd maar kun je op het betreffende tijdstip niet aansluiten? Schrijf dan toch in voor de webinars. Met toestemming van de spreker worden de replays van het webinarprogramma achteraf online beschikbaar gesteld. Je ontvangt na afloop van de online kennisdag een email met de link naar de replays om de webinars achteraf terug te kijken.

Deelname aan de webinars is kosteloos na registratie.

Klik hier om naar het webinarprogramma te gaan.