Technische Innovaties in Food & Beverage

Op 28 mei 2020 organiseert FHI, branche Industriele Automatisering het kennisevent Technische Innovaties in Food & Beverage in het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

In het deelnemersoverleg van 21 jan. is gekozen voor een middagprogramma vanaf 12.00 met aansluitend wat te eten en te drinken zodat de bezoekers pas na de file richting huis hoeven te vertrekken .

Het programma is ingedeeld in 6 sessies van 1,5 uur. In deze sessies worden (afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers) de onderstaande thema’s behandeld. Iedere deelnemer geeft twee voorkeuren aan met betrekking tot een thema (voorkeur 1 en voorkeur 2). Op basis daarvan maakt FHI de verdeling en zullen de bedrijven de sessies gezamenlijk invullen. Ieder thema wordt afgesloten met een expertsessie met de deelnemers en een externe moderator.

Onderwerpen Technische Innovaties Food & Beverage

  • Food Safety (Kwaliteitsmanagement, Traceability)
  • Predictive Maintenance (Condition Based Monitoring, Digitalisering van instrumentatie)
  • Overall Equipent Effectiveness (OEE)
  • Energie management / duurzaamheid
  • Cleaning-in-place
  • Lot-size-one

Het kennisplein wordt verdeeld in thema’s zonder standjes (eventueel op kleur). Elk bedrijf mag 2 x 2 meter vullen met een innovatie, eventueel in combinatie met een banier (geen achterwand). Deze innovaties zullen worden opgesteld als een innovatieplein.

Deelname aan het kennisevent is nog mogelijk. Vul hiervoor onderstaand registratieformulier in.

Heeft u vragen neem dan contact op met Susanne van Boxtel: susanne@fhi.nl .

 

LET OP: De vragen met een * zijn verplicht. Wanneer u deze velden leeg laat, kan het formulier niet verwerkt worden. Ontvangt u niet direct een bevestigingsmail van uw inschrijving, neem dan contact op met Susanne van Boxtel.

 

 

Klik hier voor de FHI deelnemersvoorwaarden