• Home
  • Nieuws
  • Locatie
  • Exposanten
  • Mediapartners
  • Contact
  • Historie
    • LabAnalyse 2022
    • LabAnalyse Week 2020
    • LabAnalyse 2019
      • Presentaties en programma 2019
      • Exposanten 2019
    • LabAnalyse 2017
      • Presentaties en programma 2017
      • Exposanten 2017
    • LabAnalyse 2015
      • Presentaties en programma 2015
        • Rondleidingen
          • Rondleiding Axis gebouw (118)
          • Rondleiding NIOO-KNAW
          • Rondleiding Radix gebouw (107)
          • Rondleiding RIKILT gebouw (123)
      • Exposanten 2015
    • LabAnalyse 2013
      • Presentaties en programma 2013
      • Exposanten 2013
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

LabAnalyse

Trends en ontwikkelingen in analyse

Moleculaire analysis; RNA, DNA en eiwit in voedingsmiddelen

harm_janssensDe moleculaire analyses (DNA-, RNA- en eiwit-analyse) in voedingsmiddelen hebben de laatste maanden  een enorme vlucht doorgemaakt door verbeterde  technieken en vraag uit de markt. De  nieuwste  technieken kunnen worden gebruikt voor  snelle  kwalitatieve en kwantitatieve analyses van Bacteriën (EHEC, clostridium botulinum) , virussen (Norovirus), allergenen, plantspecies(GGO’s) en dierspecies (paardenvlees detectie). In de lezing wordt een overzicht  gegeven van analysetechnieken welke worden gebruikt bij controle op levensmiddelen en de soms moeizame validatie van dergelijke methoden.

Harm Janssens, Technisch Laboratorium Rotterdam

Terug

Pagina’s

  • LabAnalyse Week 2020
  • Exposanten
  • Nieuws
  • Contact
  • Vereniging

Contact FHI

Brancheorganisatie Laboratorium Technologie
Telefoon: +31 (0)33 465 75 07
www.fhi.nl/laboratoriumtechnologie

Disclaimer

Privacy FHI

Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·