• Home
  • Nieuws
  • Locatie
  • Exposanten
  • Mediapartners
  • Contact
  • Historie
    • LabAnalyse 2022
    • LabAnalyse Week 2020
    • LabAnalyse 2019
      • Presentaties en programma 2019
      • Exposanten 2019
    • LabAnalyse 2017
      • Presentaties en programma 2017
      • Exposanten 2017
    • LabAnalyse 2015
      • Presentaties en programma 2015
        • Rondleidingen
          • Rondleiding Axis gebouw (118)
          • Rondleiding NIOO-KNAW
          • Rondleiding Radix gebouw (107)
          • Rondleiding RIKILT gebouw (123)
      • Exposanten 2015
    • LabAnalyse 2013
      • Presentaties en programma 2013
      • Exposanten 2013
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

LabAnalyse

Trends en ontwikkelingen in analyse

Hoe noten te kraken?

marc_jansenKruiden en specerijen zijn natuurlijke smaakmakers. Het opbouwen van kennis over geur- en smaakprofielen van kruiden en specerijen is voor Intertaste als kruiden en specerijen leverancier van groot belang om constante en soms unieke kwaliteit te waarborgen. Deze kennis wordt verkregen door een combinatie van sensorisch panelonderzoek en Fast-GC headspace analyse (Heracles II systeem van Alpha MOS). Zoeken naar correlatie tussen de subjectieve waarneming en de objectieve meting is daarbij de uitdaging. Deze presentatie zal aan de hand van een voorbeeld over nootmuskaat een beeld geven van de mogelijkheden.

Marc Jansen, Intertaste

Terug

Pagina’s

  • LabAnalyse Week 2020
  • Exposanten
  • Nieuws
  • Contact
  • Vereniging

Contact FHI

Brancheorganisatie Laboratorium Technologie
Telefoon: +31 (0)33 465 75 07
www.fhi.nl/laboratoriumtechnologie

Disclaimer

Privacy FHI

Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·