• Home
  • Nieuws
  • Locatie
  • Exposanten
  • Mediapartners
  • Contact
  • Historie
    • LabAnalyse 2022
    • LabAnalyse Week 2020
    • LabAnalyse 2019
      • Presentaties en programma 2019
      • Exposanten 2019
    • LabAnalyse 2017
      • Presentaties en programma 2017
      • Exposanten 2017
    • LabAnalyse 2015
      • Presentaties en programma 2015
        • Rondleidingen
          • Rondleiding Axis gebouw (118)
          • Rondleiding NIOO-KNAW
          • Rondleiding Radix gebouw (107)
          • Rondleiding RIKILT gebouw (123)
      • Exposanten 2015
    • LabAnalyse 2013
      • Presentaties en programma 2013
      • Exposanten 2013
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

LabAnalyse

Trends en ontwikkelingen in analyse

Programma 2022

Kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria staat centraal tijdens het LabAnalyse conferentieprogramma. Deskundigen uit wetenschap en praktijk bespreken actuele topics, zoals mobiele analyse methodes, forensisch onderzoek en het onderzoeken van afvalwater op COVID-19. Meld je hier gratis aan.

09.15 – 09.45 Ontvangst
09.45 – 10.00 Welkom en introductie door dagvoorzitter
10.00 – 10.25 Mobiele Massaspectrometrie, van laboratorium naar het veld
Marco Blokland van WUR
10.25 – 10.50 Meten van voedselkwaliteit met je smartphone
Ariadni Geballa-Koukoula, WUR
10.50 – 11.00 Elevator pitches
11.00 – 11.30 Pauze
11.30 -11.55 Bepaling van zwavel en 24 spoorelementen in FAME met ED-PXRF
Mario Van Driessche, X-Ray Services
11.55 – 12.20 Tijd geïntegreerde bemonstering en TED-GC-MS microplastics analyse van zwevend stof
Ivo Freriks, Rijkswaterstaat
12.20 – 12.30 Elevator pitches
12.30 – 13.30 Lunch
13.30 – 13.55 Het belang van state-of-the-art analytical technieken voor de ontwikkeling van nieuwe duurzame materialen
Gert-Jan Gruter van Avantium
13.55 – 14.20 Microbiologische diagnostiek met SERS Raman spectroscopie 
Vincent Laban van Nostics
14.20 – 14.45 Rioolwater als bron voor COVID-19 monitoring
Goffe Elsinga, KWR
14.45 – 15.15 Pauze
15.15 – 15.40 De toepassing van SEM/EDX in forensisch onderzoek
Alwin Knijnenberg, Nederlands Forensisch Instituut
15.40 – 16.05 Nieuwe (in vivo) analyse methodes voor de bepaling van flavour componenten en hun impact op geur en smaak
Catrienus de Jong, Wageningen Food & Biobased Research
16.05 – 16.10 Round-up en afsluiting van het conferentieprogramma
16.10 – 17.00 Borrel

Registreer nu

Pagina’s

  • LabAnalyse Week 2020
  • Exposanten
  • Nieuws
  • Contact
  • Vereniging

Contact FHI

Brancheorganisatie Laboratorium Technologie
Telefoon: +31 (0)33 465 75 07
www.fhi.nl/laboratoriumtechnologie

Disclaimer

Privacy FHI

Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·