• Home
  • Nieuws
  • Chromatografie themadag
  • Exposanten
  • Vereniging
    • Leden
    • Lid worden
    • Contact
  • Historie
    • LabAnalyse 2019
      • Presentaties en programma 2019
      • Exposanten 2019
    • LabAnalyse 2017
      • Presentaties en programma 2017
      • Exposanten 2017
    • LabAnalyse 2015
      • Presentaties en programma 2015
        • Rondleidingen
          • Rondleiding Axis gebouw (118)
          • Rondleiding NIOO-KNAW
          • Rondleiding Radix gebouw (107)
          • Rondleiding RIKILT gebouw (123)
      • Exposanten 2015
    • LabAnalyse 2013
      • Presentaties en programma 2013
      • Exposanten 2013
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

LabAnalyse

Trends en ontwikkelingen in analyse

Rondleiding Axis gebouw (118)

axis_gebouwDemonstratie 1:
Wageningen UR Food & Biobased Research: Technologiehal voor geavanceerde procestechnologieën en kwaliteitsbewaking voor levensmiddelen. De rondleiding besteedt aandacht aan een aantal milde conserveringstechnologieën en toont een volledig gerobotiseerde verpakkingslijn voor verse voedselproducten. Daarnaast zal de röntgentomografie-apparatuur voor 3D-karakterisering van levensmiddelen worden gedemonstreerd.

axis_afbeeldingDemonstratie 2:
Wageningen UR, laboratoria van de leerstoelgroep Food Chemistry. De rondleiding zal een aantal state-of-the-art technologieën voor de karakterisering van de samenstelling en functionaliteit van voedselproducten laten zien.

Demonstratie 3:
Wageningen UR Food & Biobased Research: Het Qualitron – bewaarfaciliteit voor verse, bederfelijke producten. De rondleiding toont een aantal geavanceerde bewaartechnologieën waarmee de kwaliteit en houdbaarheid van bederfelijke producten (fruit, groenten, bloemen) kan worden gemeten en verbeterd.

Terug naar het overzicht van de rondleidingen

Pagina’s

  • LabAnalyse Week 2020
  • Exposanten
  • Nieuws
  • Contact
  • Vereniging

Contact FHI

Brancheorganisatie Laboratorium Technologie
Telefoon: +31 (0)33 465 75 07
www.fhi.nl/laboratoriumtechnologie

Disclaimer

Privacy FHI

Cookies

Copyright © 2021 · Onderdeel van FHI ·