Beurstraining


Aanmelden

 

 

 

Beurstraining

Hoe haal ik het maximale uit mijn beursdeelname?

 

Van 2 t/m 5 oktober 2018 is de World of Technology & Science beurs in de Jaarbeurs. Duizenden bezoekers uit de industrie, zorg en wetenschap komen naar Utrecht om kennis te maken met nieuwe producten, diensten en technologieën.

 

Presenteert jouw organisatie zich met een stand op de WoTS beurs? Dan bent je dus bereid een aanzienlijke investering te doen en wil je dat deze investering maximaal rendement geeft. Je wilt meer dan alleen een mooie stand met medewerkers die bezoekers aanspreken en goed op weg helpen. Je wilt zeker weten dat je jouw doelstellingen realiseert op het gebied van imago, bezoekers, leads, conversie en vervolgafspraken.

 

In deze workshop beurstraining wordt je bewust gemaakt van de voorwaarden die nodig zijn om het maximale uit de beursdeelname te halen en kun je de eerste stappen gaan zetten om dit te realiseren. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Werken vanuit heldere doelstellingen;
 • Sneller en persoonlijker in contact komen met bezoekers;
 • Bezoekers klantgericht informeren en kwalificeren;
 • Relevante bezoekers omzetten naar vervolgafspraken;
 • Tonen van de gewenste uitstraling en het bijbehorende gedrag;
 • Samenwerking en feedback geven tijdens de beurs.

 

De workshop kent een goede mix van theorie en praktijk, zodat je direct na het volgen van de workshop met de verschillende onderwerpen in uw eigen dagelijkse praktijk aan de slag kunt gaan. De workshop is interactief. De groepsgrootte is maximaal 24 deelnemers.

 

Doelgroep

Iedereen die (mede) verantwoordelijk is voor het succes van beursdeelname.

 

Aanmelden en kosten

Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. De kosten bedragen €149,- exclusief btw per persoon voor leden van FHI of MinacNed. Voor niet-leden €299,- exclusief btw per persoon.

 

Programma

12.30 uur             Ontvangst met lunch

13.00 uur             Doelstellingen, randvoorwaarden en voorbereiding

14.15 uur             Pauze

14.30 uur             Van bezoeker naar gekwalificeerde lead

15.45 uur             Pauze

16.00 uur             Samenwerking, feedback en onderlinge afspraken

17.00 uur             Afsluitende borrel

 

Onderwerpen

De workshop bestaat uit de volgende onderwerpen:

 

 1. Doelstellingen, randvoorwaarden en voorbereiding
 2. Proactieve interactie met bezoekers
 3. Het CODA beursmodel
 4. De eigen propositie
 5. Leadverwerking en –opvolging
 6. Samenwerking en onderlinge afspraken

 

Elk workshoponderdeel wordt afgesloten met praktische tips en handvatten, waarmee je direct aan de slag kunt. De setting is er op ingericht dat de deelnemers vragen kunnen stellen en onderlinge ervaringen kunnen uitwisselen. In de workshop is er ook ruimte voor de persoonlijke case.

 

Spreker

Eelco Themans, ISA Training & Coaching te LeusdenFrank Meijers

T: (033) 433 24 00 | W: www.isatraining.nl | E: info@isatraining.nl

 

Als bedrijfskundige is Eelco gefascineerd door de ontwikkeling van organisaties. Geboeid om te zien hoe sommige organisaties jaar na jaar excellent opereren in hun markt, terwijl andere organisaties blijvend worstelen om te kunnen voortbestaan. Onderzoek wijst uit dat succesvolle organisaties investeren effectief in de ontwikkeling van hun mensen zodat ze succesvol kunnen innoveren, produceren en verkopen. Eelco is sinds 1999 actief in de trainingenmarkt en heeft van dichtbij mogen ervaren wat werkt en wat niet werkt als het gaat om de ontwikkeling van organisaties.