Interactie tussen branches – Data science

Voor klanten uit leden van de FHI branches biedt data science grote kansen in hun markt of bedrijfsprocessen. De data uit de sensoren, instrumenten of andere apparaten is core business voor een groot deel van FHI-leden. Door communicatie, analyses en besturing wordt de data steeds slimmer ingezet, wat kan leiden tot betere efficiency en effectiviteit bij de klanten.

Deze actuele kansen hebben diverse namen zoals IoT, Big Data, Industry 4.0, Smart Industry, deep learning, machine learning, Articial Intelligence, M2M communicatie, predictive maintenance, et cetera. Wij hebben het nu samengevat onder de term data science.

FHI organiseert voor leden uit alle branches een bijeenkomst om onderling te leren en elkaar aan te vullen. De verschillende aanpak bij leden kan behulpzaam zijn in uw bedrijfsvoering.

André Dekker in MUMC+

Doel: Bijeenbrengen van bedrijven die zich bezig houden met het analyseren en interpreteren van grote hoeveelheden data. Dat wordt gedaan om waardevolle informatie aan hun klanten te bieden.

Doelgroep: Deze bijeenkomst staat open voor alle FHI-leden.

Waar en wanneer: De bijeenkomst vindt plaats op 14 januari bij FHI in Leusden, start om 15:00 uur en sluit vanaf 17:15 uur af met een borrel.

Introductie: We trappen af met een inspirerend verhaal van André Dekker, hoogleraar Clinical Data Science bij de Universiteit Maastricht. André Dekker is een van de initiatiefnemers van Health-RI. Zijn streven is dat alle zorgdata beschikbaar komt voor onderzoek. In het onderzoek probeert André Dekker met machine learning van data te leren. Onderzoekers missen vaak het overzicht waardoor databronnen te weinig
gebruikt worden. Health-RI wil daar verandering in aanbrengen door een betere data-infrstructuur.

Lab Insights over Health-RI

Kern: Tijdens de kern gaan in op de realiteit van data science bij de aanwezigen in de zaal. We kijken naar hoe data science gerealiseerd wordt bij onze leden, welke toepassingen er worden gemaakt, welke verbeteringen hierdoor plaatsvinden en wat de aanwezigen van elkaar kunnen leren.

Over Interactie tussen branches

Door het aanbieden van activiteiten tussen de branches wordt leden meerwaarde van het lidmaatschap geboden. Wij brengen bedrijven uit verschillende FHI-branches bij elkaar en stimuleren de samenwerking. Zo ontstaan er nieuwe netwerken, nieuwe kansen en wordt de ‘verzuiling’ doorbroken. FHI telt al ruim 800 leden en heeft daarmee veel expertise in huis.

De bijeenkomsten zijn allemaal gericht op een dialoog tussen de deelnemers. Dat vereist om te beginnen een open houding. Van te voren weet je niet met wie je aan tafel komt te zitten, dat kan zorgen voor aangename verrassingen en veel nieuwe inzichten. De bijeenkomsten zijn tot dusver hoog beoordeeld.

Aanwezigen

Croonwolter en Dros

Festo

Salland Electronics

Siemens

Vedotec

BINX Smartility

Kropman

Aanmelden

Oeps! We konden je formulier niet vinden.