LabNL 2021


De nieuwe FHI-beurs LabNL vindt plaats van 28 tot en met 30 september 2021 in de Jaarbeurs. Het concept van LabNL bestaat uit drie pijlers:

  1. Een krachtig en actueel inhoudelijk conferentieprogramma;
  2. Een gevarieerde beursvloer waar een breed palet aan deelnemers innovaties, producten en diensten toont;
  3. Netwerken en ontmoeten.

Het wetenschappelijke programma van LabNL krijgt vorm door de conferentieprogramma’s van de bekende titels LabAutomation, LabAnalyse én het nieuwe Life Science event te integreren. Zo staat het conferentieprogramma op dinsdag 28 september in het teken van lab automatisering. Sprekers uit de wetenschap en praktijk zoomen in op sneller, efficiënter en nauwkeuriger werken in het lab.

Analytische technieken en trends staan centraal in het programma op woensdag 29 september. Met als doel bezoekers te helpen met het verbeteren van de productiviteit en analyseresultaten. Het life science programma op donderdag 30 september geeft inzicht in toonaangevend onderzoek op het gebied van celbiologie, technieken zoals Next Gen Sequencing en innovatieve ontwikkelingen in DNA technologie.

Deze drie conferentieprogramma’s worden gevuld met topsprekers uit wetenschap en praktijk.

Inschrijven voor een bezoek  aan de beurs en deelname aan het conferentieprogramma is gratis. Schrijf nu in via dit formulier.

Alle informatie vindt u op de website van LabNL.