Ledennetwerk-/ managementsessie 2018


Het jaarlijkse contactmoment voor alle bij de FHI branches aangesloten bedrijven dat u niet mag missen:

het 5e FHI ledennetwerk-/managementevent

 

Datum: donderdag 31 mei 2018 (ontvangst vanaf 14.30 uur)

Locatie: KNVB Campus, Zeist

 

 

 

15.00 uur: Willem van Raalte

Welkom en opening

15.15 uur: Benno Schildkamp

 

 

Je collega’s, je bedrijf of organisatie op een sportieve manier waarderen en motiveren, hoe doe je dat? Heel simpel, met een serieuze insteek en een vette knipoog…
Benno Schildkamp is schrijver van het boek ‘Voetballend ondernemen’ en bedenker van het SaS-model (Stadion als Spiegel). In deze filosofie worden medewerkers in het bedrijfsleven gemotiveerd zoals dat op het voetbalveld gebeurt. U maakt geen kennis met een hiërarchisch plaatje van zijn organisatie, maar met een voetbalstadion, waar het publiek (lees: klant) bovenin zit en op het speelveld kijkt. Benno laat zien hoe je op een sportieve en duidelijke manier leiding geeft aan je bedrijf. Door deze visie is Food Connect, waar hij in ’t dagelijks leven directeur is, bekroond met de Award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012’ en met het winnen van de 1e prijs ‘Goede Praktijken Competitie 2014’ door het ministerie van Sociale Zaken.

16.15 uur: Björn Kuipers

 

 

Björn Kuipers is één van de beste scheidsrechters van de wereld. In 2014 floot Kuipers de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tijdens het WK in Brazilië was Björn de enige Nederlandse scheidsrechter en floot hij drie wedstrijden. Naast scheidsrechter is Björn ook succesvol ondernemer als supermarkteigenaar. Als spreker legt hij de perfecte link tussen het ondernemen en de topsport. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk van zijn eigen supermarkt gaat Kuipers in op hoe je succesvol communiceert, presteert onder druk, omgaat met tegenslagen en een team leidt.

17.15 uur: Ledennetwerkborrel

 

Aanmelden (kosteloos) voor FHI-leden: via een e-mailbericht aan Marina van den Berg.

 

Een impressie van de eerder door FHI georganiseerde managementsessies/ledennetwerkbijeenkomsten vindt u hieronder: