MarketingMonday: SEO/SEA


Vanaf september hervatten wij de MarketingMonday reeks met een presentatie over SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

Meer naamsbekendheid creëer je tegenwoordig online. Daar start de reis van jouw ideale afnemer. Onderscheid je als speler op de markt. Biedt oplossingen voor problemen waar jouw doelgroep op Googelt. En ontvang potentiele klanten met open armen. Vanuit jouw SEA-campagne tot aan het contactformulier op de website. In dit uur leer je alle basics van SEO, SEA en linkbuilding via FHI.

Dit webinar wordt gegeven door FHI-collega Marc Berkouwer en Charlotte Backx van Door Lotje Getikt.

Door Lotje Getikt is al 10 jaar een innovatief SEO tekstbureau. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwe online ontwikkelingen, maar houden vooral de doelgroep in het achterhoofd wanneer ze tikken. Eigenaresse Charlotte Backx geeft de training. Zij is geschoold journalist, werkte bij Google Adwords en geeft haar opdrachtgevers dagelijks advies over betere zichtbaarheid en merkpositionering.

U kunt zich nu alvast inschrijven voor het webinar via deze link.

Heeft u eerdere webinars uit de reeks van MarketingMondays gemist? Alle presentaties zijn terug te kijken via ons YouTubekanaal.