Webinar “Economic Outlook Analytical and Laboratory Equipment 2021/2022”


Op 24 juni 2021 om 16.30 uur organiseren we in samenwerking met onze Amerikaanse partnervereniging ALDA en het Europese verenigingsnetwerk EUROM II het webinar “Economic Outlook Analytical and Laboratory Equipment 2021/2022”. In slechts 60 minuten presenteren we de huidige situatie in de VS, marktcijfers uit Frankrijk, Engeland en Duitsland, evenals een algemeen vooruitzicht van de Duitse bank over de economische ontwikkeling in Europa.

Het webinar is exclusief voor FHI-leden en de leden van de andere deelnemende verenigingen. Deelname is gratis en het webinar vindt plaats in het Engels op donderdag 24 juni van 16:30 tot 17.30 CEST. Dit is het programma:

  • Huidige ontwikkeling van de analytische en laboratoriummarkt in de Verenigde Staten (Mike Tice, Senior Vice President Instrumental Business Outlook (IBO))
  • Marktontwikkeling in Europa: korte presentaties uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk (GAMBICA, Fabriabo, SPECTARIS)
  • Economische vooruitzichten Europa (Eric Heymann, analist Deutsche Bank)

Bent u lid van FHI Laboratorium Technologie en wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mail aan wendy@fhi.nl.  U ontvangt dan de link naar de regsitratiepagina.