Nieuw Online training: Workshop Outlook – je mailbox de baas in 5 stappen


NIEUW Online Training: Je Outlook Mailbox de Baas in 5 simpele stappen


Controleer jij je e-mail of controleert je e-mail jou? 

Stroomt je mailbox over? Kost jouw mailbox je teveel tijd en energie? Heb je geen overzicht meer of vergeet je te reageren? Staan er allerlei ongelezen e-mails in jouw mailbox?

De mailbox is voor veel mensen een echte energievreter en stressveroorzaker. Als je niet oplet ben je gemiddeld 2 tot 3 uur per dag kwijt aan e-mails behandelen en zoeken naar die ene offerte of begroting in je mailbox. Behalve dat dit veel tijd kost, kost het je ook enorm veel energie. Veel mensen krijgen hun werk niet af omdat ze steeds gestoord en afgeleid wordt door hun mailbox.

Dat kan handiger, slimmer en efficiënter. Door je mailbox slim in te zetten bespaar je tijd en frustratie. Maar ja, de meeste mensen hebben dit nooit geleerd. Ontdek hoe jij jouw mailbox als hulpmiddel kunt gebruiken in plaats van dat jij je werkdag door je mailbox laat bepalen.

Tijdens deze training leer je hoe je efficiënter e-mails kunt beantwoorden. Hoe je e-mails kunt terug vinden. Wat de beste indeling van je mailbox is, zodat je altijd een lege mailbox hebt. Ook leer je handige tips en trucks die werken met outlook nog makkelijker voor je maken.

Tijdens deze workshop direct aan de slag met jouw mailbox

Doel van de training: We gaan samen aan de slag. We richten jouw mailbox optimaal in, zodat voortaan altijd alles terug te vinden is. Je leert technieken die je helpen jouw mailbox leeg te houden zodat jij de baas bent over jouw mailbox, niet andersom.
Na deze training kan jij slim en snel je mail verwerken. Je hoeft nooit meer te zoeken naar die ene mail die je nodig hebt.
Outlook heeft geen geheimen meer voor je. Je zet Outlook voortaan in als handig hulpmiddel en hebt daardoor meer tijd over voor belangrijkere zaken.

Doelgroep: Professionals die graag minder tijd kwijt willen zijn aan hun mailbox en meer tijd willen voor ander belangrijk werk.
Heb jij het gevoel dat jouw mailbox jouw dagelijks teveel tijd en energie kost, dan is deze training zeer geschikt voor jou.

Datum, plaats en locatie:
i.v.m. met het Coronavirus en de maatregelen die er zijn voor bijeenkomsten is er besloten deze workshop in de vorm van een webinar aan te bieden. De workshop zal in 3 blokken plaats gaan vinden.
Deel 1: Dinsdag 2 juni 2020 10.00-11.00
Waarom mailboxen exploderen en wat jij er aan kunt doen. De meeste efficiënte Indeling van je mailbox.
Deel 2: Dinsdag 9 juni 2020 10.00-11.00
Ontdek hoe je Outlook voor jou kan laten werken (en heel veel tijd en frustratie bespaart).
Deel 3: Dinsdag 16 juni 2020 10.00-11.00
Agendabeheer, taken, contactpersonen. Tips en Tricks.

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan via www.fhi.nl De kosten bedragen €160,- exclusief btw per persoon voor leden van FHI of MinacNed. Voor niet-leden €320,- exclusief btw per persoon.  Na aanmelding krijg je een week van tevoren een link met de uitnodiging naar het webinar.

Resultaat:
Je bent je mailbox de baas
Je ontdekt speciale tools die helpen om controle te houden, zelfs als het druk is
Je bent iedere dag veel minder tijd kwijt aan je mail
Je mailbox is zo ingedeeld dat je alles super makkelijk kunt vinden
Je hebt meer tijd over voor belangrijk en productief werk
Je ervaart minder stress en werkdruk doordat je meer overzicht hebt

Trainster
Ela Grooteman is expert op het gebied van efficiënt werken. Zij heeft bij grote en kleine bedrijven veel impact gemaakt door zaken efficiënter in te richten. Ela geeft trainingen op het gebied van Outlook, Active Campaign en Vloggen. Ze begeleidt zelfstandig ondernemers en bedrijven hierin, zowel op projectmatige basis, 1 op 1 of in trainingsvorm. Opdrachtgevers zijn o.a. ING bank, Holland Casino, Automotive, Holland Village Tours, Van Oord, Yobz en veel zelfstandig ondernemers.