Workshop Veredeling


Op dinsdag 19 mei 2020 organiseert FHI-branche Laboratorium Technologie een nieuwe workshop, namelijk Veredeling, bij KeyGene in Wageningen.

De workshop is gericht op (hoofd)analisten, labmanagers, R&D managers, directeuren en inkopers uit de veredeling, voedingsmiddelenindustrie, agro en universiteiten en instituten. We hebben capaciteit voor maximaal 100 bezoekers.

Het middagprogramma start om 12.00 uur met een lunch, waarna een eerste presentatie wordt verzorgd door KeyGene. Hierna volgen drie inhoudelijke lezingen, pitch presentaties door de exposanten, rondleidingen door het laboratorium van Keygene en een afsluitende borrel tot 17.00 uur.

Naast de lezingen en de rondleidingen zal er een kleine informatie markt zijn met 8 tot 10 leden vanuit FHI, die hun producten laten zien.

Momenteel zijn we bezig om het thema en de invulling van de presentaties definitief vorm te geven. Indien u hier ideeën voor heeft of suggesties voor sprekers heeft, dan horen wij dat graag!

Het doel van deze workshop is om technologieaanbieders en gebruikers dichter bij elkaar te brengen en kennis uit te wisselen. Gezien de beperkte ruimte op de locatie is er plaats voor maximaal 100 bezoekers en 8 tot 10 deelnemende bedrijven.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze workshop en uw bedrijf te presenteren met een table-top stand. Iedere leverancier krijgt een tafel en heeft daarnaast de ruimte om 1 rolbanner of TV-scherm van 32 inch (door u zelf mee te nemen) te plaatsen. De kosten bedragen voor FHI-leden € 550,00 excl. BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerda Hoogendam.