Cluster LabAutomation

Het cluster LabAutomation omvat bedrijven die producten en diensten leveren op het gebied van laboratorium automatisering. Daaronder vallen software leveranciers die LIMS, LES en ELN oplossingen bieden. Ook aanbieders van hardware en robotiseringsoplossingen vallen onder dit cluster.

LabAutomation

Het LabAutomation event wordt jaarlijks georganiseerd. Het doel van dit event is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt op een informatiemarkt met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen én in het conferentieprogramma. Het conferentieprogramma wordt ingevuld door sprekers van externe (markt)partijen, vaak in samenwerking met leveranciers.

Dit evenement bereikt bezoekers uit verschillende markten. Een sterk inhoudelijk programma en circa dertig exposanten maken LabAutomation krachtig. Lees hier meer informatie over LabAutomation.

LabNL

De gloednieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen, geven acte de présence.

World of Technology & Science

World of Technology & Science (WoTS) bestaat uit vijf werelden:

  • World of Laboratory
  • World of Automation
  • World of Motion & Drives
  • World of Electronics
  • Industrial Processing

Met ieder een eigen identiteit, expositieprogramma en beursprojecten. Door dit aanbod richt elke wereld zich op de eigen bezoekersdoelgroepen.

Tijdens de World of Laboratory informeren en inspireren zo’n 150 exposanten uit de laboratoriumtechniek de bezoekers met hun innovaties, kennis en productontwikkelingen. Lees hier meer over WoTS.