Events voorjaar 2022

De branche Laboratorium Technologie organiseert in het voorjaar van 2022 een drietal events. De bekende titels LabAutomation, LabSafety en het nieuwe Life Science event. De inschrijving voor deelname aan deze events is nu geopend.

LabSafety – 3 februari 2022 in De Reehorst Ede

LabSafety biedt een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. Een dag vol met praktische informatie over veilig werken in het laboratorium. Naast het interessante conferentieprogramma biedt LabSafety ook een uitgebreide informatiemarkt. De belangrijkste aanbieders van veiligheidsproducten en diensten tonen hier hun kennis en innovaties op het gebied van veilige inrichting en veilig werken in het lab.

Het eerste deelnemersoverleg voor LabSafety vindt plaats op donderdag 9 september 2021 tussen 14:30 en 16:00 uur in Leusden. Aanmelden kan via een mail aan joost@fhi.nl.

Inschrijven voor dit event kan via deze link.

 

LabAutomation – 22 maart 2022 in 1931 Congrescentrum Den Bosch

LabAutomation staat in het teken van kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt op het beursplein met de vooraanstaande leveranciers en aanbieders én in het uitgebreide conferentieprogramma.

Het eerste deelnemersoverleg voor LabAutomation vindt plaats op dinsdag 14 september 2021 tussen 10:00 en 12:00 uur in Leusden. Aanmelden kan via een mail aan wendy@fhi.nl.

Inschrijven voor dit event kan via deze link.

 

Life Science event – 5 april 2022 in Corpus Congrescentrum Leiden

De ontwikkelingen in de life sciences volgen elkaar in rap tempo op. Op dinsdag 5 april 2022 vindt de eerste editie live van het Life Science Event plaats. Tijdens dit event spreken experts onder andere over celbiologie, gentherapie en eiwitkarakterisatie. Op de informatiemarkt tonen leveranciers hun innovaties en nieuwste technieken.

Het eerste deelnemersoverleg voor het Life Science event vindt plaats op dinsdag 12 oktober tussen 10:00 en 12:00 uur in Leusden. Aanmelden kan via een mail aan eline@fhi.nl.

Inschrijven voor dit event kan via deze link.