Hier meldt u zich aan voor de verschillende webinars.
Om deel te nemen aan de webinars, dient u zichzelf per webinar aan te melden. Na het invoeren van voornaam en e-mail adres, ontvangt u per webinar een e-mail met uw eigen kijk-link. Deze link geeft u toegang tot de sessie, bewaar deze e-mail dus goed.
Dinsdag 10 november
13:00-13:30 | Voedselveiligheid in een veranderend klimaat
Wieke van der Vossen, Voedingscentrum |
Aanmelden |
14:00-14:30 | Environmental monitoring: How clean is your production line?
Hinke Dekter, Boom |
Aanmelden |
15:00-15:30 | Oil and fat analysis throughout the food chain
Dr Kevin Nott, Oxford Instruments Magnetic Resonance on behalf of SALM EN KIPP |
Aanmelden |
Woensdag 11 november
13:00-13:30 | De voedselveiligheidslaboratoria van de toekomst: inzet van drones, smartphones en mobiele meetapparatuur
Arjen Gerssen, Wageningen University & Research |
Aanmelden |
14:00-14:30 | Flow based mass spectrometry for sensitive and robust pesticide determination in complex food matrices
Aristide Ganci, PerkinElmer |
Aanmelden |
15:00-15:30 | Improved Extraction from complex Food Samples using PDMS-Overcoated SPME Fibers
Klaus Buckendahl, Merck |
Aanmelden |
Donderdag 12 november
13:00-13:30 | Determination of Contaminants in Food and Food Packaging – a closer look in the analytical toolbox
Uwe Oppermann, Shimadzu |
Aanmelden |
14:00-14:30 | Glyphosate & Co. – Five reasons why direct analysis is a breeze
Claudia Rathmann, Waters |
Aanmelden |
15:00-15:30 | Reliable Certified Reference Materials for Food Testing
Matthias Nold, Merck |
Aanmelden |
De Food & Beverage online kennisweek wordt mede mogelijk gemaakt door: