Events en beurzen

De branche Laboratorium Technologie organiseert een aantal thematische events. De evenementen richten zich op thema’s als veiligheid, analyse methodes en automatisering. Daarnaast organiseert FHI ook meerdaagse beurzen zoals de World of Technology & Science (WoTS) en LabNL.

LabAnalyse

Tijdens het LabAnalyse event staat kennisuitwisseling rondom actuele analysemethoden binnen diverse laboratoria centraal. Dit gebeurt in het conferentieprogramma én op de informatiemarkt met de vooraanstaande leveranciers en aanbieders van analyseapparatuur, reagentia, lab benodigdheden en overige analyseproducten.

Dit evenement vindt tweejaarlijks plaats op verschillende, aansprekende locaties. Lees hier meer over het LabAnalyse event.

 

LabAutomation

Het LabAutomation event wordt jaarlijks georganiseerd. Automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria staan centraal.

U kunt in gesprek met de aanbieders van deze oplossingen op de informatiemarkt. Daarnaast kunt u interessante lezingen bijwonen in het conferentieprogramma dat wordt ingevuld door sprekers van externe (markt)partijen. Lees hier meer informatie over LabAutomation.

 

LabNL

De gloednieuwe vakbeurs LabNL biedt u als bezoeker een actueel conferentieprogramma. Topsprekers actief in de wetenschap en de dagelijkse labpraktijk praten u bij, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in deze vakgebieden.

Naast het conferentieprogramma biedt LabNL een beursvloer met een breed aanbod aan laboratorium leveranciers en vele mogelijkheden om te netwerken met vakgenoten.

LabSafety

Het LabSafety event is gericht op veiligheid op het lab. Dit event belicht het belang van veilig werken op het laboratorium. Ervaringen en methodieken worden gedeeld met als doel om bewustwording te creëren van de risico’s én informatie te delen over werkwijzen waarmee die risico’s kunnen worden beperkt.

Leveranciers tonen hun oplossingen op de informatiemarkt. Lees hier meer over het LabSafety event.

 

Life Science

De Life Sciences is een innovatieve en technologie intensieve sector. De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector in rap tempo op. Na een aantal succesvolle online evenementen is er nu ook een Life Science event.

Het Life Science event geeft inzicht in toonaangevend onderzoek op het gebied van celbiologie, Next Gen Sequencing en innovatieve ontwikkelingen in DNA technologieën. Lees hier meer over het Life Science event.

 

 

World of Technology & Science

World of Technology & Science (WoTS) bestaat uit vijf werelden, waaronder de World of Laboratory.

Met circa 150 exposanten biedt World of Laboratory de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Op de beurs is een breed aanbod van bedrijven gericht op lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen. Lees hier meer informatie over WoTS.