iScreen, HR psychologisch adviesbureau

iScreen biedt leden maatwerkoplossingen bij uiteenlopende HR thema’s met als drijfveer zoveel mogelijk mensen entree bieden tot ontwikkeling, beleving en groei. Kernactiviteiten zijn (online) assessments, coaching, training en team- en organisatieontwikkeling.

Speciaal voor FHI-leden is een raamovereenkomst met iScreen gesloten, die zeer voordelig en eenvoudig werkt voor de leden.

Uw voordelen
Nadine van der HartiScreen werkt veelvuldig voor organisaties binnen de technologiebranches en ‘kent’ de branche. FHI-leden krijgen korting op producten, trainingen en workshops van iScreen.

Afhankelijk van de dienst geldt een korting die oploopt tot 10% ten opzichte van de reguliere tarieven. Op de jaarlijkse licentiekosten – wanneer u zelf ‘gebruiker’ wordt van het iScreen testsysteem – geldt voor u als FHI-lid zelfs een korting van 50%.

Dienstverlening bij HR-thema’s
iScreen biedt diensten op maat aan die aansluiten bij HR-thema’s die momenteel spelen bij veel technologiebedrijven. Bijvoorbeeld het vinden van het juiste Irma van der Schootpersoneel, talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en het verbeteren van de samenwerking binnen teams.

Voor een volledig verzocht van de diensten zie de brochure.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nadine van der Hart of Irma van der Schoot. Telefoonnummer (073) 5231278.

Wie is iScreen?
Adviesbureau iScreen werk vanuit de filosofie dat psychologische inzichten vooral omgezet dienen te worden in praktische toepassingen. Toegevoegde waarde wordt dan zichtbaar en tastbaar. De missie van iScreen is het verrijken van mens, team en organisatie door het meest persoonlijke, creatieve en innovatieve psychologisch adviesbureau te zijn. Vanuit deze gedrevenheid om te innoveren en nieuwe psychologische inzichten te vertalen naar de praktijk heeft iScreen een eigen Research & Development afdeling waar veel eigen psychologische tests en vragenlijsten worden ontwikkeld.

Verbinding en resultaat staan bij iScreen centraal. Om deze reden richten de adviseurs zich op communicatie tussen de spelers binnen een organisatie, aansluiting op basis van inzicht, begrijpen en toepassen en een effectief samenwerkingsklimaat.

iScreen is gevestigd in ‘Villa de Loofert’ in Rosmalen en maakt onderdeel uit van de Castor Fiber Groep. Voor vragen over de samenwerking tussen iScreen en FHI kunt u contact opnemen met Andreas Meijer, (033) 465 75 07.