Marketing

Collectieve marketing is onze kracht, wij focussen op specifieke thema’s en technologie staat altijd centraal.
We organiseren vakbeurzen, events en online kennisweken waar u klanten ontmoet. Daarnaast verzorgen wij marktonderzoeken, faciliteren wij netwerkmomenten en ondersteunen u bij uw online profilering door middel van Digitale Service.


Beurzen & Events

Wij zorgen voor ontmoeting met uw klanten, tijdens een vakbeurs of 1-daags kennis-event.

De vakbeurs World of Technology and Science combineert aanbod uit de industrie, laboratoria, zorg en wetenschap. Met circa 150 exposanten biedt World of Laboratory de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence.
Het LabAutomation event is de plek waar bezoekers in gesprek gaan met leveranciers van labautomatiserings oplossingen en kennis opdoen over thema’s zoals innovaties, procesoptimalisatie en data.
Tijdens het Labanalyse event ontmoeten vooraanstaande leveranciers en aanbieders van analyseapparatuur, reagentia, labbenodigdheden en overige labanalyseproducten (potentiele) klanten.. Bezoekers doen daarnaast kennis op over actuele
analysemethoden binnen diverse laboratoria.
Tijdens het LabSafety event wordt duidelijk waarom het zo belangrijk is om veilig te werken op het laboratorium en welke risico’s professionals tegen kunnen komen. De dagindeling bestaat uit een conferentieprogramma en een expositiegedeelte, met onder andere leveranciers/distributeurs van laboratoriummeubilair, chemicaliën, installaties, labapparatuur en -toebehoren.

Online kennisweken

Online kennisweken bestaan uit een reeks webinars, rondom een specifiek thema. Kennisoverdracht staat https://fhi.nl/app/uploads/sites/69/2020/07/samenwerken.jpgcentraal en hierdoor onderscheid dit programma zich ten opzichte van de vele andere commerciële webinars. Bezoekers nodigen wij gericht uit, met als resultaat kwalitatieve leads. Neem deel aan de online kennisweken en bereik uw potentiële klanten


Digitale Service

FHI Digitale Service is een dienst die is opgezet om leden te ondersteunen in het online profileren. Dit online platform bestaat uit fhi.nl en de onderliggende veertig branche- en eventsites.

Duizenden bezoekers weten FHI.nl wekelijks te vinden. Daarmee heeft fhi.nl een uitstekende uitgangspositie in zoekmachines. Leden die gebruikmaken van een bedrijfsprofiel of mini-site kunnen direct profiteren van een betere vindbaarheid in zoekmachines. Lees hier de uitleg over hoe Digitale Service u ondersteunt.

Zorg er dus voor dat uw bedrijfsvermelding up-to-date is, of schaal op naar een basis profiel of mini-site voor mogelijkheden en exposure.


MarktonderzoekenDiscussie, Sessie, Blanke Man, 3D Model, Geïsoleerd, 3D

De FHI Marktonderzoeken zijn ondergebracht in FHI Digitale Service. FHI voert ten behoeve van haar leden diverse marktonderzoeken uit. Leden hebben er baat bij te weten hoe de markt, waarin zij actief zijn, zich ontwikkelt en welke nieuwe trends er ontstaan. Leden kunnen deze gegevens gebruiken voor hun bedrijfsvoering.


Netwerken

FHI organiseert verschillende netwerkgelegenheden, waaronder het Federatiecongres. Wij faciliteren in Den Haag een ontmoeting tussen u, politici en andere stakeholders rond een actueel thema. Meldt u daarnaast aan voor het jaarlijke FHI-Tournament. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u branchegenoten, wordt kennis uitgewisseld en is er een activiteit.