Marketing

Collectieve marketing is onze kracht, wij focussen op specifieke thema’s en technologie staat altijd centraal.
We organiseren vakbeurzen, events en online themadagen waar u klanten ontmoet. Daarnaast verzorgen wij marktonderzoeken, faciliteren wij netwerkmomenten en ondersteunen u bij uw online profilering door middel van FHI.nl.


Beurzen & Events

Wij zorgen voor ontmoeting met uw klanten, tijdens een vakbeurs of 1-daags kennis-event.

De vakbeurs World of  Industry, Technology and Science combineert aanbod uit de industrie, laboratoria, zorg en wetenschap. Met circa 150 exposanten biedt World of Laboratory de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence.
 

LabNL is hét platform voor laboratorium technologie waar exposanten, tegen beperkte kosten, hun klanten kunnen treffen. Op LabNL ontmoet je de gehele laboratorium sector. Daarmee is LabNL dé ontmoetingsplek voor labmanagers en analisten, wetenschappers, veiligheidsfunctionarissen en QA/QC managers, data analisten en inkopers die op zoek zijn naar oplossingen.

 

Het LabAutomation event is de plek waar bezoekers in gesprek gaan met leveranciers van labautomatiserings oplossingen en kennis opdoen over thema’s zoals innovaties, procesoptimalisatie en data.

 

Tijdens het Labanalyse event ontmoeten vooraanstaande leveranciers en aanbieders van analyseapparatuur, reagentia, labbenodigdheden en overige labanalyseproducten (potentiele) klanten.. Bezoekers doen daarnaast kennis op over actuele
analysemethoden binnen diverse laboratoria.

 

Tijdens het LabSafety event wordt duidelijk waarom het zo belangrijk is om veilig te werken op het laboratorium en welke risico’s professionals tegen kunnen komen. De dagindeling bestaat uit een conferentieprogramma en een expositiegedeelte, met onder andere leveranciers/distributeurs van laboratoriummeubilair, chemicaliën, installaties, labapparatuur en -toebehoren.

 

Kennisontwikkeling en onderzoek zijn belangrijke aspecten binnen de Life Sciences. Daarom geeft het Life Science event inzicht in toonaangevend onderzoek op het gebied van celbiologie, technieken zoals Next Gen Sequencing en innovatieve ontwikkelingen in DNA technologieën.


Online themadagen

Online themadagen bestaan uit 5 of 6 webinar sessies op één dag, rondom een specifiek thema.

Kennisoverdracht staat centraal en hierdoor onderscheid dit programma zich ten opzichte van de vele andere commerciële webinars. Bezoekers nodigen wij gericht uit, met als resultaat kwalitatieve leads.  


FHI.nl

FHI.nl is een dienst die is opgezet om leden te ondersteunen in het online profileren. Dit online platform bestaat uit fhi.nl en de onderliggende veertig branche- en eventsites.

Duizenden bezoekers weten FHI.nl wekelijks te vinden. Daarmee heeft FHI.nl een uitstekende uitgangspositie in zoekmachines. Leden die gebruikmaken van een bedrijfsprofiel of mini-site kunnen direct profiteren van een betere vindbaarheid in zoekmachines. Lees hier de uitleg over hoe FHI.nl u ondersteunt.

Zorg er dus voor dat uw bedrijfsvermelding up-to-date is voor optimale exposure.


Marktonderzoeken

De FHI Marktonderzoeken zijn ondergebracht in FHI.nl. FHI voert ten behoeve van haar leden diverse marktonderzoeken uit. Leden hebben er baat bij te weten hoe de markt, waarin zij actief zijn, zich ontwikkelt en welke nieuwe trends er ontstaan. Leden kunnen deze gegevens gebruiken voor hun bedrijfsvoering.


Netwerken

FHI organiseert verschillende netwerkgelegenheden, waaronder het Federatiecongres. Wij faciliteren in Den Haag een ontmoeting tussen u, politici en andere stakeholders rond een actueel thema. Meldt u daarnaast aan voor het jaarlijke FHI-Tournament. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u branchegenoten, wordt kennis uitgewisseld en is er een activiteit.


Studio

FHI heeft voor onder andere het verzorgen van online events een professionele studio gebouwd. Deze studio is ruim voorzien van alle benodigde digitale middelen om bijvoorbeeld een webinar live via internet te streamen. Bovendien is de studio ook voor leden en niet-leden te huur.