100 jaar Beun-De Ronde

100 jaar Beun-De Ronde Door: Beun- De Ronde

De begindagen.

Start_BdRIn augustus 1921, 100 jaar geleden, startte de heer Beun het bedrijf. Enkele jaren later sloot de heer De Ronde zich bij hem aan.

Door de jaren heen is dit project uitgegroeid tot één van de belangrijkste leveranciers van wetenschappelijke instrumenten in de Benelux.

Natuurlijk laat de huidige situatie het niet toe om dit mooi moment samen te vieren, maar we zullen van de gelegenheid gebruik maken om volgend jaar, tijdens WOTS 2022, het 100-jarig bestaan van het bedrijf te vieren.

 

 

Het tweede deel van de 20e eeuw.

BdR_werkneemster1950Beun-De Ronde begon als een kleine distributeur van laboratoriuminstrumenten. In de tweede helft van de 20e eeuw, werd de wetenschap steeds belangrijker, en zo ook het bedrijf. 

Beun-De Ronde werkte in die periode samen met de wetenschappers om hen te helpen hun onderzoek en analyse efficiënt en accuraat uit te voeren.

Immers, vanaf het allereerste begin is het onze prioriteit geweest onze klanten zo goed mogelijk te helpen!

 

Eerste dochteronderneming, en grote verhuis naar onze huidige locatie.

Gebouw_BdRIn de jaren '80 was Beun-De Ronde medeoprichter van haar eerste dochteronderneming: B.V. Centraal Magazijn voor Laboratoriumbenodigdheden. Waar Beun-De Ronde zich specialiseerde in high-end laboratoriuminstrumenten, hield Centraal Magazijn zich bezig met meer algemene apparatuur en verbruiksartikelen.

Naarmate de bedrijven groeiden, breidde Beun-De Ronde haar activiteiten uit in Abcoude, waar wij ons hoofdkantoor bouwden van waaruit wij tot op de dag van vandaag opereren.

Als je nieuwsgierig bent naar de mijlpalen die ons gemaakt hebben tot het bedrijf dat je vandaag kent, volg ons dan op LinkedIn, waar we elke week een nieuw deel van het verhaal zullen posten.

Lees ook het volledig verhaal op onze website: https://beunderonde.nl/100-years-of-beun-de-ronde/