Aandacht voor jonge medewerkers

Aandacht voor jonge medewerkers

Door: FHI Digitale Service

Sinds 2014 is er vanuit de branche een initiatief gestart om jonge medewerkers van lidbedrijven wegwijs te maken in de laboratoriumbranche en met elkaar te netwerken. Het is bedoeld voor ambitieuze medewerkers in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Deze aanstormende talenten wordt twee keer per jaar een thematische bijeenkomst aangeboden, vaak op een boeiende locatie met een rondleiding in laboratoria. Dit alles onder de noemer ‘FHI Jong & Ambitieus', eveneens is hier een LinkedIn-groep voor.

De bijeenkomsten van FHI Jong & Ambitieus zijn kosteloos te bezoeken en worden rondom een thema georganiseerd. Zo stond verkopen centraal, timemanagement, maar ook ondernemend werken. Trainers of ervaringsdeskundigen worden gevraagd om een lezing te geven, waarbij uitgebreide vragenrondes zijn. Ook zijn de locaties van belang om een kijkje in het lab te krijgen. Locaties die we de afgelopen jaren hebben bezocht zijn Novio Tech Campus, Universiteit Utrecht, Amsterdam Science Park.

De eerste volgende bijeenkomst is op 31 mei waarbij verkooptechnieken centraal staan, aanmelden kan bij rachel@fhi.nl of meld je bij de LinkedIn-groep FHI Jong & Ambitieus.