Analis & Esco - A NEW PARTNERSHIP

Analis & Esco - A NEW PARTNERSHIP Door: Analis nv

Vanaf 2021 is Analis nv de exclusieve vertegenwoordiger van ESCO Life Sciences producten in Nederland!

Esco Global Life Science group, opgericht in 1978, is wereldwijd marktleider op gebied van Biosafety-, Laminar Flow- en PCR- Cabinets en Ultra-low Temperature Freezers, heeft de exclusieve distributie van zijn Life Sciences producten toevertrouwd aan Analis sa/nv voor de Nederlandse markt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opgericht in 1927 en met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van wetenschappelijke laboratoriumapparatuur, is Analis een toonaangevend bedrijf in de BeNeLux. Dankzij een internationaal netwerk van meer dan 90 merken, biedt het bedrijf oplossingen voor laboratoria in elk toepassingsgebied zoals: research, life sciences, pharma en biotechnologie, microbiologie en in-vitro diagnostiek, desinfectie en industriële kwaliteitscontrole.

AL MEER DAN 20 JAAR EEN SOLIDE PARTNERSCHAP

"Gebaseerd op vertrouwen en de wens om onze klanten steeds beter tevreden te stellen, is deze samenwerking tussen Analis en Esco het resultaat van een intense en exclusieve samenwerking sinds 2000 op de BELUX-markt. Dankzij dit nieuwe partnerschap en de ervaring van onze teams op het gebied van toestellen uit het ESCO-gamma, breidt Analis dus het aanbod van oplossingen aan laboratoria op de BENELUX-markt uit om meer alternatieven te bieden voor de keuze van hun apparatuur. " Vincent LUYCKX, CEO van ANALIS

Meer informatie nodig? Marco Markus, mom@analis.nl