Automatiseer uw laboratoriumprocessen met de oplossingen van Mettler Toledo

Automatiseer uw laboratoriumprocessen met de oplossingen van Mettler Toledo Door: Mettler-Toledo

Versnel de productiviteit en lever niets in op kwaliteit met de oplossingen van Mettler Toledo. Combineer de instrumenten ook met LabX® software en zorg voor een naadloze integratie in uw bestaande en nieuwe processen. Zo optimaliseert u de workflow en garandeert u data-integriteit. Ontdek het gemak van geautomatiseerde oplossingen in combinatie met LabX® software bij de stand van Mettler Toledo. 

LabX® software is een uitkomst voor uw laboratorium, waarmee u profiteert van een automatische gegevensuitwisseling, een hoge procesveiligheid en uitgebreide SOP-gebruikersinstructies. Door uw METTLER TOLEDO instrumenten aan te sluiten op LabX® kunt u uw werkstromen bovendien efficiënter maken en de data-integriteit garanderen.

Automatisering betekent tegenwoordig meer dan slechts de analyse van een reeks monsters. METTLER TOLEDO levert diverse geautomatiseerde oplossingen waarmee u tijd kunt besparen. Onze oplossingen helpen u bij het behalen van een optimale doorvoer in een minimum aan ruimte en bij het vergroten van de betrouwbaarheid van uw analyses door bijvoorbeeld schrijffouten te elimineren en alle processtappen vast te leggen.

Titratie is slechts een onderdeel van uw processen. De geautomatiseerde titratieoplossingen volgen een gedefinieerde reeks bewerkingen. Elke stap heeft verschillende specifieke parameters die moeten worden gedefinieerd in overeenstemming met de specifieke titratietoepassing. Hoe complexer de toepassing, hoe meer stappen nodig zijn. Deze stappen en de bijbehorende parameters worden samengevat in een titratiemethode. Voor elke toepassing kan een specifieke methode worden gedefinieerd. Met behulp van de nieuwste technologie SmartSample™ kunt u de juistheid van uw monsters verifiëren en alle analysedata bij uw monster opslaan.

De Quantos doseeroplossing vervangt de spatel en automatiseert het doseren van kleine hoeveelheden vrijstromende stoffen (zowel poeders als vloeistoffen). U profiteert van efficiënte, nauwkeurige en veilige doseerprocessen, terwijl u tegelijkertijd monstermateriaal bespaart en uw processen optimaliseert. De Quantos oplossing van METTLER TOLEDO is bovendien als beste uit de test gekomen in een onafhankelijke ETC Benchmarking Study, voor het nauwkeurig doseren van een breed scala aan poeders. De prestaties waren vooral indrukwekkend bij een te doseren gewicht van 2mg. Quantos is zo gebruiksvriendelijk dat het door iedereen in het lab kan worden gebruikt en niet alleen inzetbaar is als een gespecialiseerd systeem.