De kracht van samenwerking


De verenigingen FEDA, Machevo&Bulk en FHI hebben de krachten gebundeld in een samenwerking rondom de beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing 2018. Deze samenwerking laat veel voordelen zien. De werelden zijn ingedeeld in hal 7 tot en met hal 11 van de Jaarbeurs. Met deze nieuwe indeling sluiten de werelden en daarmee het aanbod aan exposanten nog beter op elkaar aan. Dit creëert een natuurlijke doorstroom van bezoekers door de hallen. De kracht van de samenwerking is ook terug te zien bij de invulling van de seminars en beursprojecten. Ingeschreven en potentiële exposanten uit alle 5 de werelden komen in deze periode in grote groepen bijeen om invulling te geven aan de beursthema’s.

De betrokkenheid en de inbreng van deze groepen heeft als resultaat dat er doelgerichte beursactiviteiten worden opgezet. Beursactiviteiten met een duidelijke boodschap, concrete inhoud, waarbij kennisoverdracht centraal staat en die doelgroepgericht gecommuniceerd worden. Door de bundeling van krachten ontstaat er betrokkenheid en enthousiasme bij zowel exposanten als bezoekers in de aanloop naar de beurs en op de beursvloer.

Door de uitbreiding en de intensieve samenwerking wordt het aanbod nog completer voor zowel exposanten als bezoekers. Wilt u ook deelnemen aan en/of betrokken worden bij de invulling van de beurs, neem dan contact op met Wendy Debets.