Door betrokkenheid een effectieve labbeurs

Door betrokkenheid een effectieve labbeurs Door: Federatie van Technologie branches

De beurzen Electronics & Applications en LabNL worden door FHI georganiseerd. Hierin wordt de formule van een vereniging gevolgd: de inhoud, de boodschap, de communicatie en de bezoekerswerving wordt met leden en exposanten opgezet. De bedrijven die actief betrokken zijn bij projecten en seminars merken dat ook in het aantal bezoekers en leads rond de beurs. De activiteiten rond E&A en LabNL worden in de komende maanden opgebouwd. Het is nu dus de tijd om aan te haken voor zowel het collectieve succes als jouw eigen effectiviteit met de beursdeelname.

De exposanten van LabNL werken samen aan een wetenschappelijk programma, om met drie thema’s de gewenste bezoekers goed aan te spreken. Zo komen op de drie beursdagen respectievelijk lab optimalisatie, scheidings- en detectietechnieken en life science aan de orde. De betrokken bedrijven dragen sprekers aan en kunnen met die inhoud hun gewenste bezoekers expliciet informeren. Dat heeft ook voordelen voor en na de beursdeelname.

Door betrokkenheid bied je zowel persoonlijk, fysiek als online content aan jouw doelgroep.

Half januari organiseren we per thema een online vergadering, om gezamenlijk de thema’s vorm te geven. De besprekingen vinden plaats via TEAMS op:

dinsdag 17 januari van 14.00 – 15.30 uur:            Laboptimalisatie

woensdag 18 januari van 10.00 – 11.30 uur:        Life Science

donderdag 19 januari van 10.00 tot 11.30 uur:    Detectie- en scheidingstechnieken

Geef via dit formulier je aanwezigheid door. Dan ontvang je van ons een link naar de TEAMS-vergadering.

Samen maken we een krachtig programma voor LabNL, dus sluit aan en denk mee! Inschrijven voor de beurs kan uiteraard ook al.

Inschrijven