Geef inhoud aan een mini-trainingen

Geef inhoud aan een mini-trainingen Door: FHI federatie van technologiebranches

Tijdens WoTS 2022 bieden we mini-trainingen aan voor de bezoekers. Een mini-training spijkert bezoekers in korte tijd bij over een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit, liquid handling of opslag van chemicaliën op het lab. De mini-trainingen worden ingevuld door drie of vier exposanten die gezamenlijk de inhoud bepalen. Heeft u interesse om invulling te geven aan een mini-training?

Het geven van een mini-training geeft u, als exposant, de mogelijkheid om u tijdens de WoTS maar ook in het voortraject te profileren als expert op het specifieke gebied van de training. Wij nemen de mini-trainingen mee in de communicatie naar de potentiële bezoekers. Zowel via onze eigen communicatie kanalen als via mediapartners. Door het vragen van een kleine deelname vergoeding, weten we zeker dat de bezoeker echt geïnteresseerd is in het onderwerp. Tijdens de mini-training heeft u ruim de gelegenheid om kennis te maken met de deelnemers.

Via dit formulier kunt u uw interesse om invulling te geven aan een mini-training kenbaar maken. Wij plannen eind 2021 met de geïnteresseerden in een bepaald topic een overleg in om te bekijken of we tot een interessante mini-training kunnen komen.

Voor de duidelijkheid nog even de uitgangspunten op een rij:

  • Aantal deelnemers maximaal 25 personen
  • Een mini-training duurt ca. 3 uur
  • Invulling door drie of vier exposanten
  • Deelnemer betaalt een kleine vergoeding voor de mini-training
  • Deelnemer ontvangt na afronding van de sessie een deelnamecertificaat

Als u nog vragen heeft, stuur dan een mail aan wendy@fhi.nl