Innovatie en kennisdelen in World of Laboratory


De 133 deelnemende bedrijven van de World of Laboratory zijn in 2018 wederom te vinden in hal 7 van de Jaarbeurs. Dit brede aanbod van bedrijven biedt u de zekerheid dat u in één dag op de beursvloer een compleet overzicht heeft van de laatste innovaties en technieken voor uw laboratorium. Van lab inrichting, apparatuur en verbruiksartikelen tot analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science oplossingen.

Naast de individuele stands biedt het conferentieprogramma veel kennis op diverse gebieden. Onderwerpen als “Veiligheid op het Lab” en “Kalibratie en kwaliteit” komen hier aan de orde. Momenteel wordt hard gewerkt aan de invulling van deze seminars. Houd de website in de gaten voor alle ontwikkelingen.

De deelnemende bedrijven werken samen aan interactieve beursprojecten, om u op praktische wijze door middel van demonstraties, inzicht te geven in actuele topics, de nieuwste analyse technieken en technische ontwikkelingen. De X-peditions zijn steeds gekoppeld aan een seminar, waardoor optimale kennisdeling wordt bereikt.

Vele redenen dus om een bezoek te brengen aan de World of Laboratory. U kunt zich nu al aanmelden voor een gratis bezoek aan de beurs en/of de seminars en projecten.