Inschrijving WoTS en IP 2018 geopend

Inschrijving WoTS en IP 2018 geopend

Door: FHI Digitale Service

Op 29 juni 2017 is de inschrijving voor de World of Technology & Science en Industrial Processing 2018 geopend.

De brancheorganisaties FHI, FEDA en Machevo & Bulk hebben samen met Jaarbeurs krachten gebundeld om de integratie van deze vakbeurzen te realiseren. De integratie van het aanbod past bij de ontwikkeling in de technische vakgebieden van de bezoekers.

In het voorjaar van 2017 hebben bijeenkomsten met leden van de brancheorganisaties plaats gevonden, om de integratie van technologie ook terug te laten komen op de beursvloer. WoTS en IP 2018 vinden plaats van 2 tot en met 5 oktober in de Jaarbeurs.

Een evaluatie en preview voor WoTS was op 10 maart druk bezocht. Aangezien de aanpak voor deelnemers aan de beurs Industrial Processing nieuwer is, vond voor deze exposanten een extra preview plaats op 14 juni.

De vele innovaties, ontwikkelingen en megatrends in de technologie bieden kansen en mogelijkheden aan de industrie, wetenschap en zorg. Door betrokkenheid van leden en exposanten worden de talenten en kwaliteiten van alle organisaties ingezet, om de content om te zetten in sterke kennisoverdracht en concrete toegevoegde waarde aan de bezoekers.

In het najaar van 2017 wordt de geïntegreerde aanpak uitgerold door samen met exposanten en leden van de brancheorganisaties projecten en seminars op te zetten. U bent van harte uitgenodigd in te schrijven als exposant en betrokken te zijn bij de inhoud om technologie tastbaar te maken.

Ondertekening van de samenwerking
met vertegenwoordigers van Jaarbeurs, FEDA en FHI.