LabAnalyse 2017, over trends en ontwikkelingen in de analytische chemie


Op dinsdag 19 september vindt in De Kuip in Rotterdam het event LabAnalyse plaats. Voor deze editie is gekozen voor het thema ‘Trends en Ontwikkelingen in de analytische chemie’. In het lezingenprogramma komen experts vanuit diverse vakgebieden aan het woord over onderwerpen zoals big data, meetonzekerheden, voedselfraude, hormonen in water en lab vs. online metingen.

Zo geeft Hans-Gerd Janssen van UVA/Unilever een presentatie over twee-dimensionale LC×GC met vacuum UV Detectie voor de bepaling van aromatische koolwaterstoffen in consumenten producten. Evita van der Steeg van TNO bespreekt de impact van organ-on-a-chip op het lab binnen 5 jaar en Marcel Braam van Indorama licht in zijn presentatie een casus toe van een succesvolle transitie van lab testing naar een in-line applicatie.

Andere sprekers zijn onder meer Jef Focant van de University Liège, Corine Houtman van Het Waterlaboratorium, Pieter Vos van Nutrilab, Jo Klaessens van NEN en Helma de Jong van UMCG. Het complete programma van LabAnalyse is te vinden op de website.

Op de informatiemarkt presenteren toonaangevende leveranciers van analyseapparatuur, reagentia, labbenodigdheden en overige labanalyseproducten hun producten, diensten en oplossingen. Tijdens de pauzes, lunch en borrel heeft u hier de gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen en om te netwerken.

Bezoek LabAnalyse 2017 om geïnformeerd te worden over de laatste trends en ontwikkelingen rondom analysemethoden binnen het laboratorium. Op de website vindt u het complete programma.
Aanmelden voor deze informatieve dag is nu al mogelijk!