LabAutomation 2018: over data en data integriteit


 LabAutomation 2018 staat in het teken van data en data integriteit. Gerenommeerde sprekers geven lezingen over deze en andere actuele onderwerpen zoals connectiviteit, de eData Life Cycle, blockchain, privacy en normeringen.

Laboratoria hebben dagelijks te maken met een grote vraag naar flexibiliteit en innovatie in combinatie met standaardisatie. Warry van Gelder van Result Laboratorium en Susanne Kühn van Instituut Kirchhoff Berlin bespreken dit tijdens LabAutomation. Diverse sprekers, waaronder Arjen Scheper van UMC Groningen en Vera Goossens van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB), vertellen hoe zij hun processen optimaliseren door automatisering.

Uiteraard staan ook ervaringsverhalen over de implementatie van nieuwe systemen op het programma. Adrie Atsma van Vitens en René Rozendal van Paques geven inzicht in hetgeen zij hebben geleerd en wat ze de volgende keer anders zouden doen. Naast het gevarieerde lezingenprogramma tonen 32 bedrijven op de informatiemarkt de laatste technieken, trends en noviteiten op het gebied van lab automatisering.

LabAutomation is hét eendaagse kennisplatform voor iedereen die zich bezig houdt met automatisering van het lab. U kunt zich hier registreren voor een bezoek aan LabAutomation 2018.