Laboratorium verbouwen met een kleiner budget

Laboratorium verbouwen met een kleiner budget Door: LabMakelaar Benelux B.V.

Bij het bouwen of verbouwen van een laboratorium komt veel kijken. Niet elke organisatie doet dit dagelijks. Vandaar dat het altijd een behoorlijke klus blijkt om in kaart te brengen wat de juiste keuzes zijn. Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het (ver)bouwen van een laboratorium? LabMakelaar kan u hierbij helpen. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen laboratorium of een herinrichting van een laboratorium.

Er is niet altijd een groot budget nodig om meubilair en apparatuur aan te schaffen. Met een beperkter budget is het ook mogelijk om een laboratorium opnieuw in te richten. Door hergebruik van bestaande onderdelen zoals frames van de werktafels of kasten is het mogelijk om aanzienlijk in de kosten te besparen. Uiteraard kunnen meubilair en apparatuur ook circulair (tweedehands) worden aangeschaft. Via onze website kunt u ons huidige aanbod bekijken en zien wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Circulair aankopen is niet alleen goed voor uw budget, maar draagt ook direct bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en aan de doelstelling van de Nederlandse overheid, “Nederland Circulair in 2050“.

Een laboratorium (ver)bouwen doe je niet zomaar. LabMakelaar heeft de juiste kennis en ervaring in huis om uw plannen tot een succes te maken. Wilt u gaan (ver)bouwen, maar heeft u hier hulp bij nodig? Neemt u dan contact met ons op zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar de beste oplossingen voor uw situatie.