Mobiele nooddouche voor verhuur

Mobiele nooddouche voor verhuur Door: Steendam Lab Furnishing Supplies

Mobiele nooddouche voor verhuur

Vanaf mei 2021 kunt u bij Steendam een mobiele nooddouche huren.
Deze ATEX beveiligde mobiele  combinatiedouche is ideaal in te zetten in situaties waar een tijdelijke oplossing nodig is.

Spoeling van 15 minuten met verwarmd water
De tankinhoud bedraagt maar liefst 1500 liter. Dit water wordt verwarmd tussen de 25-35 graden. U kiest zelf de gewenste temperatuur van het spoelwater. Na activering geeft de plensdouche 80 liter water per minuut af, voor de oogdouche is dat 12 liter. Daarmee volledig conform de geldende normen (EN 15154 en ANSI Z 358.1-2009 ). De plensdouche wordt geactiveerd middels een trekstang en de oogdouche treed in werking door de bedieningsplaat van u af te duwen. Na activering blijft de afsluiter geopend tot deze handmatig weer wordt afgesloten.

ATEX uitgevoerd
De pneumatische pomp wordt aangedreven middels een met perslucht gevulde cilinder. Een pneumatische pomp elimineert de kans op vonkvorming, en daarmee is deze geschikt voor gebruik in een ATEX omgeving.
De cilinder bevat ruim voldoende perslucht om minimaal 15 minuten te kunnen spoelen.

Haal - breng service
Steendam biedt u de mogelijkheid deze mobiele nooddouche te brengen en eventueel gebruiksklaar neer te zetten. Wanneer er echter op locatie een medewerker aanwezig is die aan de hand van de meegeleverde gebruiksaanwijzing in staat is om zelf te installeren en in gebruik te zetten, kunt u er ook voor kiezen om dit in eigen beheer te doen. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen
Interesse en behoefte aan prijsinformatie? Neem contact met de verkoop afdeling van Steendam.
038- 421 55 22
info@steendam.nl