Net binnengekomen bij KRSS: Tweedehands Cary 50 UV/Vis spectrofotometers

Net binnengekomen bij KRSS: Tweedehands Cary 50 UV/Vis spectrofotometers Door: KRSS Europe B.V.

Deze UV/Vis spectrofotometers zijn opgeknapt, getest en KRSS-goedgekeurd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan alle verwachtingen. Ze zijn ontworpen om microliter volume van chemische en biologische monsters te analyseren. Dankzij het innovatieve ontwerp van de Cary 50, die een Xenon-flitslamp bevat, biedt het veel voordelen ten opzichte van traditionele UV-Vis-spectrofotometers.

• De maximale scansnelheid is 24.000 nm per minuut. Dat betekent dat je het hele golflengtebereik van 190-1100 nm in minder dan 3 seconden scant.
• Met een gegevensverzamelingssnelheid van maar liefst 80 punten per seconde, beschikt u over alle informatie die u nodig heeft over uw kinetiekassay.
• De Cary 50 kan monsters tot 3 Abs meten, zodat u minder vaak hoeft te verdunnen.  
• De Xenon-lamp knippert alleen bij het verkrijgen van een datapunt, in tegenstelling tot een diode-array die het monster bij elke meting blootstelt aan het hele golflengtebereik, wat degradatie van lichtgevoelige monsters veroorzaakt.
• Omdat de Xenon-lamp zeer intens is, kan de Cary 50 een bundelsplitser gebruiken zonder het verlies aan energie dat overmatige fotometrische ruis veroorzaakt. De bundelsplitser maakt gelijktijdige correctie van de referentiebundel mogelijk, zodat pieken niet verschuiven als de scansnelheid verandert.
• De supergeconcentreerde bundel van de Cary 50 maakt hem ideaal voor gebruik in combinatie met glasvezel technologie.
• De lichtstraal is smal en zeer intens, dus zelfs als u microcellen gebruikt, krijgt u nog steeds uitstekende ruisprestaties.
• De Cary 50 wordt niet beïnvloed door kamerlicht. Je kunt werken met het monstercompartiment open of gesloten, je merkt het verschil niet.

Beschikbaar met standaard 10mm cuvethouder (€ 4000,00) of met 18 positie cuvettenwisselaar (€ 4900,00). Instrumenten worden geleverd met een Windows PC, Cary WinUV Software en garantie.

We hebben een zeer beperkte voorraad beschikbaar, dus neem snel contact met ons op om een instrument te bemachtigen!