Nieuwe leden: LED Techno, Optimus en BGB Analytik


Door: FHI Digitale Service

De afgelopen maanden hebben we 3 nieuwe lid-bedrijven mogen verwelkomen: LED Techno, Optimus Instruments en BGB Analytik.

Led Techno is een Belgische ‘solutions provider’ voor laboratoria in het algemeen en microbiologische laboratoria in het bijzonder. Zij zijn specialisten in apparatuur, media, 3M Petrifilm, glaswerk, plastics, beschermkledij en volledige automatiseringsprojecten.

 

Optimus Instruments levert de apparatuur in petroleumtesting, laboratoriumtoestellen en kalibratie. Ook verzorgt Optimus een compleet pakket aan service na verkoop. Dit omvat installatie, gebruikerstrainingen, onderhoud, herstellingen, kalibratie van thermometers en validatie van de door hen geleverde apparatuur.

 

BGB Analytik is een fabrikant en leverancier van chromatography oplossingen voor de farmaceutische, milieu-, chemische, biotech- en gezondheidsindustrie. Het merk BGB combineert hoge kwaliteit met kosteneffectiviteit in producten voor laboratoria over de hele wereld. Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de chromatografie markt.