Nog een paar open plekken in het conferentieprogramma

Nog een paar open plekken in het conferentieprogramma Door: FHI federatie van technologiebranches

De conferentieprogramma’s van LabNL zijn bijna compleet. LabAnalyse is volledig ingevuld en bij Life Science zijn we de laatste puntjes op de i aan het zetten. Alleen voor het LabAutomation-programma is nog een aantal plekken voor sprekers beschikbaar. Helpt u ons bij de invulling daarvan?

Op dinsdag 28 september staat LabAutomation centraal in het conferentieprogramma van LabNL. Sprekers zoomen in op sneller, efficiënter en nauwkeuriger werken in het lab. Zij praten de bezoekers bij over actuele thema’s, zoals de rol van data, high-throughput technologieën en duurzame oplossingen. Het programma biedt ook een kijkje in de keuken van diverse laboratoria. Voordat een nieuw instrument wordt aangeschaft, gaat daar een grondige analyse aan vooraf. Efficiëntie en kostenbesparing spelen in dit selectieproces een sleutelrol tijdens een proces dat maanden of zelfs jaren kan duren. Hoe gaan labs om met deze werkwijze en welke lessen kunnen we daaruit trekken?

Voor dit programma is nog een aantal plekken voor sprekers beschikbaar. Heeft u ideeën voor de invulling hiervan? Laat het ons weten, dan nemen wij contact op. We zijn op zoek naar experts en ervaringsdeskundigen vanuit laboratoria. U kunt uw ideeën mailen naar joost@fhi.nl.