Projecten en seminars in World of Laboratory

Projecten en seminars in World of Laboratory Door: FHI federatie van technologiebranches

Voor World of Technology & Science 2022 gaan we aan de slag om actuele seminars en beursprojecten op te zetten. Op deze manier bieden we interessante content voor de bezoekers van de beurs. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging voor de eerste deelnemersbijeenkomsten, zodat u kunt meepraten over de opzet en inhoud van deze projecten en seminars.

Voor het thema veiligheid is het plan om zowel een seminar als een X-pedition op te zetten. Een X-pedition is een interactieve beurstour waarbij bezoekers een route volgen langs een aantal exposanten om zo kennis op te doen over een specifiek thema. Een X-pedition kan de deelnemende bedrijven extra traffic naar de stand opleveren.

Ook voor de thema’s life science (sample workflow), voeding en laboptimalisatie willen we een seminar en een X-pedition inrichten.

Het concept van de mini-trainingen pakken we  tijdens WoTS 2022 opnieuw op. Tijdens een mini-training worden bezoekers in circa drie uur bijgespijkerd over een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit, liquid handling of opslag van chemicaliën op het lab. Vervolgens hebben de cursisten de gelegenheid om de beursvloer te bezoeken. De mini-trainingen worden ingevuld door drie of vier exposanten die gezamenlijk de inhoud bepalen. Na afloop ontvangt de bezoeker een deelnamecertificaat.

Binnenkort kunt u als (potentiële) exposant van de World of Technology & Science een uitnodiging verwachten om mee te denken over de diverse thema’s. Heeft u al vragen? Stuur een mail aan Joost Medema via joost@fhi.nl.