Snel en betrouwbaar verzenden tijdens (en na) COVID-19

Snel en betrouwbaar verzenden tijdens (en na) COVID-19 Door: FHI

Snel en betrouwbaar verzenden tijdens (en na) COVID-19

Inspanningen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan hebben in de hele wereld gezorgd voor beperkingen die de wereldwijde Supply Chain verstoren en kunnen zorgen voor vertraging van uw zendingen.

FHI heeft al jaren een samenwerking met TNT, sinds 2016 onderdeel van de FedEx groep. TNT blijft wereldwijd in alle landen en gebieden actief zolang als dit mogelijk is, uiteraard met inachtneming van de beperkingen die de overheden daarbij instellen. Om de impact van deze beperkingen te minimaliseren, hebben TNT en FedEx aanpassingen doorgevoerd in het netwerk, waaronder de inzet van extra vliegtuigen op routes waar dit het meest nodig is.

Zijn er specifieke logistieke uitdagingen waar u tegenaan loopt, TNT helpt u deze graag op te lossen. TNT biedt u een ruime keuze aan services, passend bij elke verzenduitdaging. Zo bepaalt u de snelheid waarmee uw producten worden verzonden1. U kunt bij dringende problemen bijvoorbeeld kiezen voor een vroege ochtendlevering op de eerst mogelijke werkdag, of zelfs voor een maatwerkoplossing om barrières, waar mogelijk, weg te nemen.

Het is belangrijk om eventuele logistieke uitdagingen en verwachtingen ook met uw klanten te bespreken zodat ook zij weten wat ze kunnen verwachten. Zorg dat u op de hoogte bent van eventuele service beperkingen in de regio’s waar u zaken doet, op www.tnt.com vind u hier meer informatie over. 

Door afspraken tussen FHI en TNT profiteert u van een aanzienlijke korting op de vervoersdiensten van TNT. Meld u hiervoor aan en binnen drie werkdagen zijn de kortingen voor u geactiveerd.

Wilt u eerst informatie over de dienstverlening van TNT? Neemt u dan contact op via 0800 1234 of ga naar www.tnt.com.

 

1 Services kunnen worden aangepast in verband met de snel veranderende situatie in de wereld. Voor meer informatie over de huidige beschikbaarheid van de services van FedEx/TNT, klikt u hier.