Start-up corner op WoTS

Start-up corner op WoTS

Door: FHI Digitaal

Tijdens WoTS 2018 krijgen start-up bedrijven de kans zich te presenteren op de beursvloer van World of Laboratory. Start-ups worden gedefinieerd als vernieuwende bedrijven die maximaal 2 jaar bestaan. Deze bedrijven zijn veelal bezig met nieuwe en opkomende technologieën. Ze hebben een idee maar ze zijn nog op zoek naar technische kennis, een netwerk en investeerders. Voor de bezoekers biedt de start-up corner nieuwe inspirerende ideeën en technologieën én nieuwe creatieve toepassingen van bestaande technologieën.

De start-up corner is onderdeel van de Exciting Technology projecten op de beursvloer. Exciting Technology laat zien dat technologie leuk is en zorgt voor extra reuring op de beursvloer. Het zijn projecten die georganiseerd worden vanuit de beursorganisatie en die een extra aantrekkingskracht zijn voor potentiële bezoekers.

De start-up corner biedt plaats aan zes tot acht deelnemers. Zij krijgen met een table top stand de ruimte om hun idee of prototype te laten zien. Deelname aan deze corner is kosteloos voor de start-up, maar er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Het idee / product is nog in ontwikkeling; het is nog geen bestaand product;
  • Het idee / product past binnen het expositieprogramma van de beurs;
  • Het bedrijf zit in de beginfase; het bestaat maximaal 2 jaar;
  • De start-up is alle beursdagen aanwezig;
  • Deelname van de start-up wordt goedgekeurd door de start-up commissie.

Kent u een start-up bedrijf dat voldoet aan deze criteria? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met hen op. U kunt een mail sturen naar Wendy Debets of neem telefonisch contact op via (033) 465 75 07.