Terugblik ALV & managementsessie Hans van Breukelen


Donderdag 9 juni vond de Algemene Ledenvergadering van de verschillende branches van FHI plaats in het Van Der Valk Hotel in Eindhoven. Bij de branche Laboratorium Technologie waren circa 30 personen aanwezig en kwamen onderwerpen als bestuur, WoTS, FHI Digitaal en de aanpak van nieuwe activiteiten. Waar diverse leden ideeën inbrachten en onderwerpen werden uitgewisseld.

Aansluitend werd het federatievoorzitterschap van Eric van Schagen, CEO Simac overdragen naar Willem van Raalte, CEO Da Vinci Laboratories Solutions. Waarbij Willem van Raalte als boegbeeld van FHI naar buiten acteert en intern betrokken zal zijn bij FHI als organisatie.

Hans van Breukelen gaf als oud-keeper van het Nederlands elftal aan hoe je een team mensen kunt motiveren en hoe juist niet. Door betrokkenheid van de zaal met vraag en antwoord én mooie anekdotes vanuit de voetbalwereld, werd iedereen geprikkeld om opnieuw over motiveren van je mensen na te denken.  Tevens benoemde Hans de goede vriendschap tussen hem en Eric, hierbij werden de verschillende facetten van Eric benoemd en geëerd.

IMG_20160609_Willem IMG_20160609_ALV_LT