Waardeer en repareer uw laboratoriumapparatuur

Waardeer en repareer uw laboratoriumapparatuur Door: LabMakelaar Benelux B.V.

Of het nu gaat om een koffieapparaat of om laboratoriumapparatuur. In Nederland wordt alleen wekelijks al bijna 11 miljoen kilo aan elektrische apparaten en textiel afgedankt. Maar na een kleine reparatie kunnen deze vaak nog prima mee. 

Wij streven naar een sterke circulaire economie waarin hergebruik en reparatie van laboratoriumapparatuur vanzelfsprekend wordt. Wij kunnen u hiermee op weg helpen.

SIRE campagne

Met de campagne "waardeer het, repareer het" wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun defecte spullen te (laten) repareren en mensen bewust te maken van de waarde van deze spullen. Gooi defecte apparatuur dus niet zomaar weg, maar waardeer het en repareer het.

Service afdeling

LabMakelaar Benelux heeft een zeer ervaren service afdeling om de reparatie en het onderhoud van al uw laboratoriumapparatuur uit te voeren in onze goed uitgeruste werkplaats. Via een van onze gerenommeerde servicepartners kunnen wij reparaties ook op locatie laten uitvoeren.

6 maanden garantie
Naast het verzorgen van reparatie en onderhoud, geven wij laboratoriumapparatuur via onze laboratorium marktplaats een tweede, derde of zelfs vierde leven. U kunt hier zelf eenvoudig en efficiënt uw overtollige en waardevolle laboratorium instrumenten, -apparatuur en -inrichting verkopen. Ook kunt u zelf zoeken naar voordelig geprijsde, tweedehands laboratoriuminstrumenten, laboratoriumapparatuur en laboratoriummeubilair. Alle apparaten uit onze eigen aangekochte voorraad zijn technisch compleet getest en worden met 6 maanden garantie geleverd.

Contact
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van reparatie en/of hergebruik van laboratorium apparatuur en meubilair, neemt u dan contact met ons op.