World of Laboratory staat opgelijnd


Met de huidige vierhonderd exposanten van de World of Technology & Science 2016 staat de organisatie klaar om de focus op de bezoekerswerving te leggen. Binnen de World of Laboratory staan alle beursprojecten en seminars opgelijnd om kennis en deskundigheid te communiceren naar de potentiële bezoekers uit de labwereld. Dat geldt natuurlijk ook voor alle individuele exposanten en de mediapartners. De beurs belooft wederom een bruisend trefpunt van technologie in de Benelux te worden.

Op de beursvloer zelf worden vier projecten uitgevoerd. Hierbij zijn twee projecten gericht op bepaalde vakgebieden, namelijk de DNA & Doping X-pedition en de Voeding X-pedition. En twee projecten met meer generieke thema’s voor het lab, zoals de Veiligheid op het lab X-pedition en de Kalibreren & Kwaliteit X-pedition. Deze projecten tonen via demonstraties en productuitleg op een simpel wijze wat de praktische mogelijkheden voor de bezoekers zijn. Doordat de bezoeker een route langs de stands aflegt, wordt informatie op een toegankelijke manier verkregen. In het totaal zijn hier 27 exposanten bij betrokken, die hun kennis met demonstraties overdragen.

In het seminarprogramma zijn ook 30 exposanten betrokken bij de invulling van de inhoudelijke seminars. En een deel van het seminarprogramma is gevuld door samenwerking met vakverenigingen, zoals VAP, NVKC en 2 groepen binnen de KNCV.

Kortom, voor bezoekers uit de labwereld is er veel te beleven in de World of Laboratory (hal 7) in de Jaarbeurs Utrecht.