World of Laboratory heeft nog enkele plekken beschikbaar

World of Laboratory heeft nog enkele plekken beschikbaar Door: FHI federatie van technologiebranches

Heeft u zich nog niet ingeschreven als exposant van de World of Laboratory? Er is nog een aantal mooie plekken beschikbaar. Zo’n 130 bedrijven uit de laboratoriumbranche gingen u al voor! Maak onderdeel uit van de grootste technologiebeurs van de Benelux, met een breed aanbod aan laboratoriumapparatuur en inrichting, disposables, analytische en optische instrumenten, life science en diagnostica oplossingen, lab automation systemen, services en meer. U ontmoet op de beurs bezoekers uit de industrie, wetenschap en gezondheidszorg.

De World of Laboratory biedt u de mogelijkheid om gericht te netwerken met labmanagers en analisten, wetenschappers, operationeel managers, veiligheidsfunctionarissen, inkopers en directeuren. Naast de 130 bedrijven bieden de interactieve X-peditions met demonstraties, een uitgebreid conferentieprogramma en technologische innovaties de bezoeker een gevarieerd beursbezoek.

De plattegrond van de World of Laboratory in hal 7 kunt u op onze website vinden. U kunt zelf een optie nemen op de stand positie van uw voorkeur. Direct een stand reserveren kan uiteraard ook via het registratiesysteem. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst telefonisch contact op te nemen via 033-465 75 07.

Uitgebreide informatie over de World of Technology & Science, de projecten en seminars vindt u op de website. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!