WoTS MINI-TRAINING LIQUID HANDLING: ERGONOMIE EN OPTIMALISATIE IN LIQUID HANDLING

WoTS MINI-TRAINING LIQUID HANDLING: ERGONOMIE EN OPTIMALISATIE IN LIQUID HANDLING Door: Analis bv

LOCATIE: Croesezaal
27 SEPT, 13:00 - 16:15

Er komt meer kijken bij liquid handling dan men in eerste instantie vaak denkt. Laboranten en laboratoriummanagers moeten vaak rekening houden met verschillende aspecten die invloed hebben op het uitvoeren van de juiste technieken om het beste resultaat te behalen.

Tijdens deze training kijken we samen met experts naar de variabelen die invloed hebben op de overstap van handmatige tests naar automatische tests. Vervolgens gaan we in op wat er komt kijken om met verschillende vloeistoffen zo precies mogelijk te kunnen werken. Labs werken op dit moment nog veel met handmatig pipetteren en zullen niet in enkele dagen compleet geautomatiseerd zijn. Tijdens de mini-training leert u pipetteren met een goed ergonomie om te helpen bij het voorkomen van pijn in het bovenlichaam en RSI.

Dit project is een samenwerking van AxelSemrau, Analis en Eppendorf.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor laboranten en labmanagers

De kosten voor deelname aan deze mini-training bedragen € 50,- incl. BTW. U ontvangt na afloop een certificaat van deelname. Indien u op de betreffende datum niet aanwezig kunt zijn, mag u een collega naar de training laten gaan. Om de training een interactief karakter te laten behouden, is het maximale aantal deelnemers 25 personen.

U kunt zich aanmelden voor deze mini-training via de registratie voor de beurs. Mocht de training vol zijn, dan wordt u op een wachtlijst geplaatst.

Meer inlichting & registratie on https://fhi.nl/wots/projecten/mini-training-liquid-handling-ergonomie-en-optimalisatie-in-liquid-handling/

 

Kom onze experts te bezoeken en
vraag een demo of ARTEL PCS   "Liquid handling Verification Systems"
op onze Analis #WoTS stand 7D048 (Hal 7) van 27 tot 30.09.2022

 

➡️ Neem uw WoTS gratis toegangskaart: https://www.databadge.net/wots2022/reg/?link=63510474e34207f703a4&lan=NL