X-pedition veiligheid brengt veilig werken naar uw laboratorium

X-pedition veiligheid brengt veilig werken naar uw laboratorium Door: FHI federatie van technologiebranches

Ontdek tijdens deze X-pedition de nieuwste technologieën en innovaties om veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Verspreid over zes verschillende stands vertellen de deelnemende bedrijven u over alle zaken die goed geregeld moeten zijn.

Denk daarbij aan relevante cursussen voor uw medewerkers zodat zij altijd de laatste veiligheidseisen hanteren. En aan de juiste isolator, de beste handschoenen beschikbaar stellen en goed ventileren. En mocht het toch fout gaan, dan weet u na uw deelname aan deze X-pedition exact hoe u moet handelen.

Veiligheid in uw laboratorium

Zomaar de eerste handschoenen pakken die voor het grijpen liggen? Dat past niet bij veiligheid in uw laboratorium. Wanneer u werkt met onveilige stoffen zijn zaken als de juiste handschoenen, goede ventilatie en filtersystemen letterlijk van levensbelang. Dat hoeven we u niet te vertellen. Wel geven we u inzicht in de laatste innovaties en technologieën. Ontdek de do’s en don’ts van veiligheid.

Als het misgaat

Tijdens X-pedition veiligheid neemt u kennis van  innovaties die bijdragen aan preventie. Maar als het ooit mis gaat, wilt u ook weten wat te doen en welke innovaties er zijn om schade te beperken. Ook daar nemen we u in mee. Zorg dat de kennis van veiligheid in laboratoria altijd up-to-date is bij collega’s en voorzien in de juiste materialen om direct te reageren bij calamiteiten.

Ontmoeten, zien, doen

Laat u inspireren door de verschillende exposanten op WoTS, wissel kennis uit met vakgenoten en doe kennis op van de laatste technieken op het gebied van veiligheid. Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september staan onze exposanten klaar in de Jaarbeurs in Utrecht om u de laatste nieuwtjes en innovaties bij te brengen.

Naast deze X-pedition kunt u op donderdagochtend 29 september het seminar volgen over ditzelfde thema.

Schrijf u nu in voor een bezoek aan de beurs, de X-pedition Veilig Omgaan met Onveilige Stoffen en het gelijknamige seminar.