Online themadagen 2021

Na het succes van de online kennisweken in het najaar van 2020, staan nu ook in 2021 nieuwe online activiteiten gepland. De volgende themadagen gaan definitief plaatsvinden:

30 maart Chromatografie
13 april LabSafety themaochtend
20 april Life Science – immunotherapie
22 april Life Science – eiwitkarakterisatie
11 mei LabSafety themaochtend
8 juni LabSafety themaochtend
15 & 17 juni LabAutomation

 

Zit er een thema tussen dat aansluit bij uw activiteiten of kennisgebieden? Schrijf u in voor één of meerdere thema’s via dit inschrijfformulier.

We hebben een aantal geïnteresseerden in de volgende thema’s, maar nog niet voldoende om er een dag voor te organiseren:

Pathologie – water/milieu –  duurzaamheid

Wilt u meedoen aan één van deze thema’s? Laat dat dan weten via wendy@fhi.nl, dan kunnen we daar wellicht alsnog een themadag rondom opzetten.

Voor LabSafety hebben we een nieuw online format ontwikkeld. Interesse? Lees hier alles over LabSafety.

Praktische zaken
In principe wordt er één dag aan een thema gewijd, met 5 of 6 webinar sessies per dag. Als veel deelnemers zich aansluiten bij een thema, kunnen thema’s uitgespreid worden over meerdere dagen.

Wat houdt deelname in:

  • Het geven van een webinar van 25 minuten met 5 minuten voor vragen
  • Gebruik van polls en interacties met bezoekers
  • Chatmogelijkheden met bezoekers
  • Naamvermelding in nieuwsbrieven
  • Logovermelding en nieuws plaatsen op de event webpagina/website
  • Bezoekersdatabase met aangemelde bezoekers van het gehele thema

De kosten voor deelname bedragen € 995,- (FHI-leden) of € 1.495,- (niet-leden).

Invulling
De deelnemende bedrijven zorgen voor de invulling van de sessies, aangevuld met keynote-sprekers. U kunt uiteraard ook een klant of relatie vragen deze presentatie voor u te geven. Of denk ook eens aan een productdemonstratie. We staan open voor een creatieve invulling. Wel willen wij meegeven dat kennisdeling bij de sessies centraal staat en ervaring leert dat inhoudelijke, niet commerciële presentaties het beste scoren bij potentiële klanten.

Hulp bij webinar
De spreker maakt gebruik van ons webinar platform en wordt technisch begeleidt. Op onze locatie in Leusden hebben we een kleine studio ruimte beschikbaar, waar het webinar uitgezonden kan worden. Uiteraard kan de spreker ook vanuit huis of een andere locatie uitzenden.

Sponsoring
Naast deelname bieden we u ook de mogelijkheid om als sponsor bij te dragen. U organiseert dan geen webinar sessie, maar wordt wel meegenomen in de communicatie rondom dat thema.

Wat houdt sponsoring in:

  • Logovermelding op event webpagina/website
  • Logovermelding in nieuwsbrieven
  • Logovermelding op wachtscherm van webinars

De kosten voor sponsoring bedragen € 495,- (FHI-leden) of 995,- (niet-leden).

Bekijk hier om de resultaten van de afgelopen online activiteiten. Heeft u vragen? Laat het ons weten via 033-4657507 of wendy@fhi.nl.

Wilt u ook dit voorjaar in contact blijven met potentiële klanten en eindgebruikers? Schrijf u nu in voor één of meerdere themadagen via deze link.